Megújulásra vágysz? Válassz 2018 legszebb hajszínei közül

Megújulásra vágysz? Válassz 2018 legszebb hajszínei közül

Címlap / Stílus / Haj / Megújulásra vágysz? Válassz 2018 legszebb hajszínei közül

Ahogy kezdünk kilábalni a téli évszakból, úgy várjuk egyre jobban a tavaszt, és a megújulást, ami a jó idővel együtt érkezik. Ilyenkor pedig rengeteg nő érzi azt, hogy eljött az ideje a változtatásnak, és megjön a kedvük egy új frizura kipróbálásához. Ha te is épp azon gondolkodsz, hogy befestenéd a hajad, segítünk, hogy a legmenőbb árnyalatok közül választhass.

Észrevétlen ombre

Néhány éve még mindenki az ombre után vágyakozott, aztán szinte feltűnés nélkül kiment a divatból. Noha még ma is sok lányt láthatsz barnából szőkére váltó tincsekkel, egyre többen döntenek más trendek mellett.

Ez persze nem jelenti azt, hogy mostantól végleg búcsút kell inteni az ombrének. Dehogy!

Mindössze arról van szó, hogy 2018-ban a képen látható módon az “észrevétlen” ombre lesz a divat; amikor mindössze csak egy-két árnyalatnyi a különbség a hajtövek és a végek között.

 

Ibolyakék és árnyalatai

Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a feltűnőbb árnyalatok, így ha te már nem elégszel meg a barna és szőke variációival, az ibolyaszín a legjobb választás számodra.

Ennél ugyanis nincs szükség arra, hogy a sötét tincseidet kiszőkítsék, így egyszerűbb a váltás, és simán bevállalhatod, ha eddig a hajkárosodás tartott vissza az élénk színektől.

 

Tompított szilva

Ha az ibolyakék már túl extrém számodra, van egy kicsit visszafogottabb javaslatunk is.

Úgy két éve indult hódító útjára a szilva árnyalata, azóta pedig töretlenül halad előre!

A legjobb választás, ha a tompított, kevésbé élénk színt választod, ez ugyanis egyszerre lesz különleges, mégis kevésbé feltűnő!

 

Csokoládés rózsaarany

Tavaly sokan próbálták ki a rózsaarany árnyalatot, és bár nagyon menő frizurák születtek így, viszonylag hamar leáldozott a fénykora. De nem teljesen!

Az idei évben ugyanis kimondottan népszerű lesz ez a szín, csak némi csokis árnyalattal megbolondítva!

A csokoládés rózsaarany hatalmas kedvenc lesz, hiszen rózsaszín tónust ad a hajnak, de mégsem lesz tőle extrém az összhatás.

 

Balayage és Baby lights egyvelege

A balayage és a baby lights két különböző technikát jelent, amelyek simán megállják a helyüket külön-külön is.

Együtt viszont igazán nagy népszerűségre fognak törni 2018-ban!

Ez ugyanis a szőke hajnak fényesebb, természetesebb hatást kölcsönöz, miközben a hajtöveknél kicsit sötétebb marad az árnyalat; így még csak amiatt sem kell aggódnod, hogy túl gyakran kellene időpontot kérned a fodrászhoz.

 

Sötét eper

Elsőre azt gondolnánk, a rózsaarany és a sötét eper között nem sok különbség van, pedig valójában a két árnyalat rengeteg tekintetben eltér egymástól.

Mégis jól megférnek majd egymás mellett 2018-ban, hiszen biztos, hogy mindkettő nagyon népszerű lesz idén!

Ez az árnyalat is kissé ombre hatást kölcsönöz, de csak annyira, hogy a hajtöveknél sötétebbre festik: ezt leszámítva mindenhol fényes és vibráló, ráadásul igazi tavaszi hangulatot áraszt.

 

Karamell Balayage

Az idei évben a balayage árnyalatok közül a karamell kapja a főszerepet!

Ez a meleg árnyalat ugyanis a barna hajú lányok kedvence lesz, hiszen nagyon élénk, vibráló színt kölcsönöz a hajadnak.

A legjobb pedig, hogy tavasszal és télen is szuper választás, így érdemes neked is adnod egy esélyt ennek az árnyalatnak.

 

Egyszínű árnyalatok

A sokféle variáció között viszont nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az egyszínű árnyalatok is kezdenek visszatérni.

Tökéletes példa erre a világos hamvasszõke, ami néhány éve még sokak kedvence volt.

2018-ban ez a szín is egyre népszerűbb lesz, így ha egyféle színre vágysz, ezt érdemes lesz kipróbálnod.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást