Divat / Stílus

Megbélyegezve – Trendi patched fashion darabok, amiket imádni fogsz

Megbélyegezve – Trendi patched fashion darabok, amiket imádni fogsz

A következő szezon legnagyobb kedvencei egyértelműen a színes formákkal és feliratokkal mintázott ruhák és kiegészítők lesznek. Ha te is szeretnél egy kis színt vinni a szettjeidbe, a patched fashion épp neked való!

Farmerek

A patch díszítés talán a farmereknél a leggyakoribb, a boltokban is rengeteg különböző variációt találhatsz belőle.

Egy trendi bélyeg varrott nadrágot azonban elkészíteni sem nehéz: csak pár vicces mintára van hozzá szükséged (ezeket a neten akár fillérekért is beszerezheted) plusz egy kis varrótudományra.

A végeredmény így vagy úgy, de biztos különleges darabja lesz a gardróbodnak, amit célszerű egyszerűbb felsőkkel párosítani. 

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Mellények és zakók

A nadrágok után jöhet a mellények és zakók kidekorálása. Egy egyszerű fekete ruhához vagy egy fehér felsőhöz tökéletes választás egy mintás mellény vagy egy a könyökénél megtoldozott zakó.

A zakóknál még az is gyakori, hogy bőrrel díszítik a vállrészt. Ha ennél is merészebb vagy, akkor keresd az extra szegecsekkel díszített verziókat!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Dzsekik

Mivel a kabátodat vagy dzsekidet szinte minden nap hordod, teljesen érthető, hogy egy-két év után elunod kicsit.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy rögtön meg kell válnod tőle: inkább adj neki egy második életet azzal, hogy új és izgalmas részletekkel, felvarrt mintákkal díszíted. 

Íme néhány inspiráció, hogy miben gondolkodj!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Felsők

A pólók, pulcsik, topok sem maradhatnak ki a patched mániából. Ez esetben is válogathatsz színes, vicces és  hétköznapibb darabok között, illetve léteznek bőrrel, csipkével vagy flitterekkel díszített elegánsabb darabok is a boltok kínálatában.

Van, ami a mellrésznél dekorált, van, ahol a vállaknál van bőrbetétes plusz – de ha magadnak készíted a felsőt, akkor a fantáziádra van bízva, hogy mit hova tennél.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Kiegészítők

A különböző kiegészítők között is bőven találsz patched darabokat.

Mi most főleg táskainspirációkat gyűjtöttünk össze neked, de tényleg csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy milyen ruhadarabokat dekorálsz ki ezzel a módszerrel.

Nem maradhatnak ki a sorból például a cipők, pénztárcák, vagy sapkák sem!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást