„Szörnyen megbántam, hogy lefeküdtünk” – 5 férfi igaz vallomása

„Szörnyen megbántam, hogy lefeküdtünk” – 5 férfi igaz vallomása

Címlap / Szerelem / Szex / „Szörnyen megbántam, hogy lefeküdtünk” – 5 férfi igaz vallomása

Baráti szenvedély

„Volt egy lány barátom, akivel egyszerre estünk át durva szakításon. Amikor egymást vigasztaltuk, gyakran arra terelődött a szó, hogy milyen magányosak vagyunk.

Végül lefeküdtünk néhányszor. Elég zavaros lett a helyzet, mert egyébként is sok időt töltöttünk együtt, és a szex után nem tudtuk, mi is van közöttünk.

Egyszer elmentünk vacsorázni, ahol elmondta, hogy többet érez irántam, úgyhogy arra gondolt: megpróbálhatnánk együtt.

Fogalmam sem volt, mit mondjak, így idegesen nevetgélni kezdtem. Ő kiakadt, én meg fajankónak éreztem magamat.

A barátságunk sohasem állt helyre, ma már tulajdonképpen nem is létezik. Engem pedig továbbra is furdal a lelkiismeret, amiért megbántottam.” (J.)

Családi gondok

„Egy ideje már össze voltam gabalyodva ezzel a nővel, aki kábé egy órányi autóútra lakott tőlem. Általában a munkaútjaim alkalmával látogattam meg.

Egyik este éppen elindultam, és írtam neki, hogy megyek. Azt válaszolta, hogy rendben. Amikor odaértem, nem nyitott ajtót, de úgy éreztem, elég jól ismerjük egymást ahhoz, hogy egyszerűen besétáljak.

Úgyhogy bementem, és úgy döntöttem, anyaszült meztelenül lepem meg. A szobájában voltam – tök pucéran –, amikor hallottam, hogy a földszinten mászkál.

A nevét kiáltottam, mire egy ijedt tizenéves srác kiabált vissza egy hellót. Sejtelmem sem volt róla, hogy van egy fia! Még sohasem öltöztem fel ilyen gyorsan…” (G.)

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Berekméri András
    2021.05.20., 11:53

    sajnos az ilyen gyakori eset! nekem több lány is mondta, hogy figyeljek jobban, mert nem csak az a jó, ha nekem jó, de nekem se volt mindig jó! sőt! én mindig nyilvános helyeken szerettem volna, de voltak asszonyok, akiket ez taszított, mások pedig még nyilvánosabb helyen akarták! most feleségem van, de ő sajnos perverz lett, ezért cölibátusban élek már egy éve! van megoldás? vagy 32 évesen, ennyi volt nekem a szex!?

    Válasz

Írj egy hozzászólást