Szerelem / Párkapcsolat / Szex

„Szőrnyen megbántam, hogy lefeküdtem vele” – 5 férfi igaz vallomása

Baráti szenvedély

„Volt egy lány barátom, akivel egyszerre estünk át durva szakításon. Amikor egymást vigasztaltuk, gyakran arra terelődött a szó, hogy milyen magányosak vagyunk.

Végül lefeküdtünk néhányszor. Elég zavaros lett a helyzet, mert egyébként is sok időt töltöttünk együtt, és a szex után nem tudtuk, mi is van közöttünk.

Egyszer elmentünk vacsorázni, ahol elmondta, hogy többet érez irántam, úgyhogy arra gondolt: megpróbálhatnánk együtt.

Fogalmam sem volt, mit mondjak, így idegesen nevetgélni kezdtem. Ő kiakadt, én meg fajankónak éreztem magamat.

A barátságunk sohasem állt helyre, ma már tulajdonképpen nem is létezik. Engem pedig továbbra is furdal a lelkiismeret, amiért megbántottam.” (J.)

Családi gondok

„Egy ideje már össze voltam gabalyodva ezzel a nővel, aki kábé egy órányi autóútra lakott tőlem. Általában a munkaútjaim alkalmával látogattam meg.

Egyik este éppen elindultam, és írtam neki, hogy megyek. Azt válaszolta, hogy rendben. Amikor odaértem, nem nyitott ajtót, de úgy éreztem, elég jól ismerjük egymást ahhoz, hogy egyszerűen besétáljak.

Úgyhogy bementem, és úgy döntöttem, anyaszült meztelenül lepem meg. A szobájában voltam – tök pucéran –, amikor hallottam, hogy a földszinten mászkál.

A nevét kiáltottam, mire egy ijedt tizenéves srác kiabált vissza egy hellót. Sejtelmem sem volt róla, hogy van egy fia! Még sohasem öltöztem fel ilyen gyorsan…” (G.)

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást