„Szörnyen megbántam, hogy lefeküdtünk” – 5 férfi igaz vallomása

„Szörnyen megbántam, hogy lefeküdtünk” – 5 férfi igaz vallomása

Címlap / Szerelem / Szex / „Szörnyen megbántam, hogy lefeküdtünk” – 5 férfi igaz vallomása

Adódnak olyan helyzetek, amikor a pasik a külvilág számára gaz csábítónak tűnnek, holott ők is éppúgy szenvedhetnek. Hoztunk neked néhány olyan sztorit, amelyeknek a főszereplői legszívesebben visszaforgatnák az idő kerekét…

Baráti szenvedély

„Volt egy lány barátom, akivel egyszerre estünk át durva szakításon. Amikor egymást vigasztaltuk, gyakran arra terelődött a szó, hogy milyen magányosak vagyunk. Végül lefeküdtünk néhányszor. Elég zavaros lett a helyzet, mert egyébként is sok időt töltöttünk együtt, és a szex után nem tudtuk, mi is van közöttünk.

Egyszer elmentünk vacsorázni, ahol elmondta, hogy többet érez irántam, úgyhogy arra gondolt: megpróbálhatnánk együtt. Fogalmam sem volt, mit mondjak, így idegesen nevetgélni kezdtem. Ő kiakadt, én meg fajankónak éreztem magamat. A barátságunk sohasem állt helyre, ma már tulajdonképpen nem is létezik. Engem pedig továbbra is furdal a lelkiismeret, amiért megbántottam.” (J.)

Családi gondok

„Egy ideje már össze voltam gabalyodva ezzel a nővel, aki kábé egy órányi autóútra lakott tőlem. Általában a munkaútjaim alkalmával látogattam meg. Egyik este éppen elindultam, és írtam neki, hogy megyek. Azt válaszolta, hogy rendben. Amikor odaértem, nem nyitott ajtót, de úgy éreztem, elég jól ismerjük egymást ahhoz, hogy egyszerűen besétáljak.

Úgyhogy bementem, és úgy döntöttem, anyaszült meztelenül lepem meg. A szobájában voltam – tök pucéran –, amikor hallottam, hogy a földszinten mászkál. A nevét kiáltottam, mire egy ijedt tizenéves srác kiabált vissza egy hellót. Sejtelmem sem volt róla, hogy van egy fia! Még sohasem öltöztem fel ilyen gyorsan…” (G.)

A haver volt csaja

„Összejöttem az egyik haverom exével. Már akkor is tudtam, hogy rossz ötlet, de nagyon jó csaj volt, ráadásul arra gondoltam, hogy úgyis lazán kezeljük a dolgot. Néhány hónapja találkozgattunk, amikor ők ketten megint elkezdtek beszélni egymással, és összevesztek. A lány elmondta a cimborámnak, hogy szexeltünk. A srác totál összetört, és érthető módon nagyon megharagudott rám. Mégis mit hozhattam volna fel mentség gyanánt? Nyilvánvalóan megszegtem a férfibarátság alapvető törvényét. Azóta eltelt egy kis idő, és már jóban vagyunk. De utólag megbántam, hogy lefeküdtem a csajjal.” (A.)

Jószomszédi viszony

„A kollégiumban volt egy lány, akivel randizgattunk. Néhány alkalom után úgy tűnt, hogy többet szeretne. Felkapta a vizet, ha külön töltöttük a péntek estét, és elvárta, hogy folyton SMS-ezgessünk. Jó nőnek tartottam, jól éreztem vele magam, de 18 éves voltam…

Elsőéves gólyaként eszem ágában sem volt lekötni magam. Érett fejjel már tudom, hogy meg kellett volna mondanom neki: nem akarok párkapcsolatot. Annyi idősen viszont inkább nem válaszoltam az üzeneteire, pedig ugyanabban az épületben laktunk, tehát nyilvánvaló volt, hogy összefutunk. Pár hónap múlva egy közös barátunk mondta, hogy még mindig haragszik rám. Azóta is rossz a lelkiismeretem, ha látom őt a Facebookon.” (J.)

Munkakapcsolat

„Friss diplomásként épp akkor kaptam meg az első normális állást. Nemcsak, hogy dolgozó ember lettem végre, de rögtön egy idősebb női felettesem volt, akivel flörtölgettünk. Mindig együtt sétáltunk a kocsinkhoz, és kétértelmű üzeneteket írt nekem. Egyik este aztán kamatyba fulladt a munka utáni iszogatás. Másnap viszont az irodában ahelyett, hogy különös figyelmet szentelt volna nekem, úgy tett, mintha levegőnek nézne. Utána elég kényelmetlenül éreztük magunkat a másik társaságában.

Nem túl szerencsés, ha valaki így van a főnökével, szóval ne szépítsük: tulajdonképpen egyetlen rossz döntéssel keresztbe tettem magamnak a karrierem kezdetén. Most már máshol melózom, nagyjából kötetlenül, de akkor sem csinálnék ilyet soha többet.” (S.) Mi a véleményed a sztorikról? Megérted vagy elítéled a szereplőket?

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!