Párkapcsolat / Szerelem

5 megalázó dolog, amit elmond a haverjainak

5 megalázó dolog, amit elmond a haverjainak

A férfiak nem értik a kapcsolati etikettet, nem gondolkoznak mielőtt megszólalnak.

Gyakran olyasmit is elárulnak a haverjaiknak, amiről azt gondoltad volna, hogy csak kettőtökre tartozik. Meg sem fordul a fejükben, hogy ezek személyes dolgok. Legyen szó a szépségápolási szokásaidról vagy a szeszélyeidről, ő bizony megosztja azokat barátaival. Még ha nem is tudod megállítani, sorainkból megtudhatod mi készteti a privát dolgok kifecsegésére.

1. Gyantázod a “bajuszodat”

Minden lány azt akarja elhitetni a pasijával, hogy ő bizony csodálatosan néz ki már ébredéskor. Ezért megalázó a gondolat, hogy a haverjai tudják, hogy a szikrázó megjelenésedre bizony időt kell fordítanod. Hiszed vagy sem, a pasi ilyenkor henceg azzal, hogy mit meg nem teszel érte, illetve azért, hogy szép legyél a számára. Tehát, ezt akár bóknak is vehetnéd, hiszen számára nagy dolog, hogy milyen fájdalmas procedúrákon vagy hajlandó átesni azért, hogy jól nézz ki mikor találkoztok. Ne feledd azt se, hogy hallotta amint a gyantázásról beszélsz a barátnőiddel, ezért azt hiszi, hogy teljesen rendben van, ha ő is megosztja gondolatait a barátaival ebben a témában.

2. Nemrég volt egy heves vitátok

Nem túl jó érzés tudni, hogy legutóbbi veszekedéseteket újrafeldolgozza barátaival, de legyünk őszinték: mi is pont ezt csináljuk. Sőt valószínű, hogy minden apró részletre kitérünk. Mindenki megérdemli barátai támogatását és teljesen normális, hogy a pasinak is szüksége van arra, hogy kitárgyalja a dolgokat valaki mással. A másik oka ennek az, hogy szeretné tudni az ilyen viták normálisak-e egy kapcsolatban, vagy csak te nem díjazod, ha videó játékot játszik miközben a szüleid épp eljöttek látogatóba.

3. Együtt voltatok múlt éjjel

Nem számít, hogy három napja vagy három éve vagytok együtt, a pasid biztosan kérkedik azzal, hogy lefektetett és ez nem az utolsó alkalom. Azonban a legtöbb pasi meglepődve hallaná, hogy téged ez a dolog sért, hiszen ő csak versenyezni akar a haverokkal. Tudnod kell, hogy a pasik ezt csinálják 5 éves koruk óta. Így viszonyulnak egymáshoz. Számára a teljesítményéről való beszámolás a bandájának olyan természetes, mint neked az, hogy legjobb barátnődnek beszámolsz az utóbbi shopping túráról és a legújabb szerzeményeidről.

4. Kínos szituációba kerültél

Emlékszel még arra a nevetséges és irtó kínos szituációra, amiről senkinek nem meséltél csak neki? Valószínű, hogy egy fél tucat jó barátja hallotta a következő napon. Ne aggódj, már rég elfelejtették és soha többé nem gondolnak rá! A pasik szeretnek vicces dolgokról beszélni és szívesen osztanak meg valami igazán mulattatót barátaikkal, még ha ez a te károdra is történik.

5. Mennyit keresel

Ha a pénzügyeidről nem szívesen beszélsz, idegesítő ha a pasid legjobb barátja pontosan tudja mennyit keresel és állandóan utalgat rá. Nem nehéz kitalálni kitől szerezte meg ezt az információt. Lehet, hogy ennek az oka az, hogy a párodat feldobja, hogy te milyen jól keresel. A pasik csak akkor dicsekednek a barátnőjük fizetésével, ha az jobban keres náluk. Ilyenkor azt hiszik, hogy a haverok szemében még inkább erőteljesnek tűnnek. És a férfiak szeretnek a pénzzel hencegni, és büszkék ha a nő ügyesen lealkudta az autó árát.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást