Életmód / Ezotéria

Eddig maradnak szerelmesek a csillagjegyek – Döntő fordulatok

Eddig maradnak szerelmesek a csillagjegyek – Döntő fordulatok

Kos

Addig szerelmes, amíg monoton nem lesz a kapcsolat

A Kosok tüzesek és szenvedélyesek, emiatt igénylik azt, hogy a kapcsolatuk is folyton mozgásban legyen. Izgalmas, tartalmas és motiváló szerelemre vágynak, és ha úgy érzik, beszippantották őket a monoton hétköznapok, akkor minden esetben átgondolják, tényleg erre van-e szükségük, vagy ideje továbblépniük. Szerencsére hűséges típusok, így biztosan megtesznek mindent, hogy újra lázba hozzák párjukat.

Bika

Addig szerelmes, amíg kompromisszumra nem kényszeríted

A Bikák híresek arról, hogy kissé konzervatívan, adott keretek között gondolkoznak, és ezekből nem is igazán szeretnek engedni. Meglehetősen makacs személyiségek, nem szeretik, ha megmondják nekik, hogyan kellene gondolkodniuk bizonyos kérdésekről, és miként kellene érezniük. Ezt párkapcsolaton belül sem igazán tűrik el sőt, gyakran válóokként tekintenek az ilyen „kényszerhelyzetekre”.

Ikrek

Addig szerelmes, amíg van közös téma

Az Ikrek számára alapvető a kommunikáció, a beszélgetés, számukra nagyon fontos, hogy mindig legyen miről beszélniük. Sokszor úgy tűnik, üres fecsegéssel töltik a napjaikat, de gyakran értékes a mondanivalójuk és nagyon intelligensen közelítenek a témákhoz. Ha úgy érzik, nincs közös témájuk a szerelmükkel, akkor nagyon kis eséllyel maradnak benne a kapcsolatban.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást