Luxus terasz szerény pénztárcából: ötcsillagos kültéri dizájn ötletek

Luxus terasz szerény pénztárcából: ötcsillagos kültéri dizájn ötletek

Címlap / Otthon / Kert és terasz / Luxus terasz szerény pénztárcából: ötcsillagos kültéri dizájn ötletek

Akár családi házunk van, akár egy kellemes hangulatú lakásunk, ha tartozik hozzá egy terasz, nagyban hozzá tud járulni az általános jó érzetünkhöz, és egy szupermód berendezett kis terasz mindamellett, hogy remek tárolási lehetőségeket rejt magában, nagyon dekoratív is lehet. Ha pedig okosan rendezzük be és odafigyelünk a részletekre, egy-egy apró trükkel luxus színvonalat és összképet érhetünk el.

A terasz mindig érdekes részét képezi a külső körletnek, mert nehéz úgy berendezni, hogy ne legyen túlzsúfolva, de azért tároljunk is rajta egy-egy hasznos dolgot, mindemellett pedig legyen ízléses és dekoratív.

Mi mindenre jó egy terasz?

Rendkívül sok funkciót betölthet egy klassz terasz, attól függően, hogy mi a konkrét célunk vele. Például lehet csak simán esztétikus, és szolgálhatja saját kényelmünket. A terasz sok esetben az a hely, ahol az ember egy-egy pillanatra megpihenhet és feltöltődhet, nézelődhet onnan egy kicsit. Egyesek számára a terasz a napozással, a frissítő italok szürcsölésével és a baráti összejövetelekkel egyenlő, míg mások a home office kinti verzióját testesítik meg vele és a munkájuk színhelyéül szolgál. Egy teraszon élhetünk egyaránt közösségi és családi életet is, de tárolhatunk rajta számos holmit, kirakhatjuk a ruhateregetőt, letehetünk egy szuper szőnyeget, amin a gyerekek jó időben játszhatnak, grillezhetünk vagy akár kiélhetjük kertész hajlamainkat is rajta.

Akárhogy is, a terasznak csak pozitív hozadékai vannak, így egyáltalán nem mindegy, hogy néz ki és mi található rajta. Hogy ne csak kényelmes legyen a teraszon való kinti ücsörgés, íme néhány hasznos tipp, hogyan teremthetünk luxus körülményeket kintre, mindezt szerény pénztárcából!

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/9
Következő»

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!