A legvagányabb színharmónia szettek őszre

A legvagányabb színharmónia szettek őszre

Címlap / Stílus / Divat / A legvagányabb színharmónia szettek őszre

A legalapvetőbb monokróm szett a fekete és a fehér kettőse, de az idei divat abszolút megengedi, hogy változatosabban, ám mégis az alapvonalon megmaradva állítsuk össze öltözékünket. A monokrómia mellett divatos az analóg színharmónia is, ami az egymással harmonizáló árnyalatok összehangolását jelenti.

Szürke

A szürke a szezon alapvető divatszíne. Sajnos nem éppen a legvidámabb árnyalatunk, de olyannyira könnyen variálható, és beilleszthető mindenki ruhatárába, hogy abszolút érdemes támaszkodni rá. 
A kifutóról érkezett trendeknek megfelelően tetőtől talpig beöltözhetsz szürkébe, de természetesen feketével és fehérrel kombinálva is egy örök, kifinomult stílusra tehetsz szert. 
Felső: F&F, 4 590 Ft 

Fekete

A fekete már szóba került a szürkénél, de mivel a monokróm divat kötelező eleméről beszélünk, nem szabad szó nélkül elmennünk mellette. Már csak azért sem, mert a fekete idén az egyik leghangsúlyosabb szín a divatban. 
Gyakorlatilag bármelyik árnyalattal ötvözhető, univerzális, minden más színek teret ad, de a monokróm, analóg harmónia mellett maradva természetesen a szürkéhez és a fehérhez passzol igazán.
Nadrág: H&M, 3 490 Ft 
Felső: Orsay, 9 000 Ft 
Gyűrű: H&M, 1 290 Ft 

Barna

A barna a szezon nagy újítása, jó néhány éve nem kapott ekkora szerepet ez a változatosan kombinálható, nagyszerű szín.
A barna különböző árnyalatait az egyszerűség és harmónia érdekében különféle narancsos, sárgás színekkel kombinálhatjuk, de akkor is nagyszerű szettre tehetünk szert, ha az alapvető irányvonalon elindulva, sötétítjük, illetve világosítjuk az összeállításunkat. 
Idén nem lesz nehéz a végtelenségig kombinálni a szetteket, minden árnyalatban és minden ruhadarabon megjelenik a barna.
Nadrág: H&M, 8 990 Ft 
Cipő: CCC, 19 900 Ft  

Khaki

A khaki a legtöbbünket a katonai stílusra emlékeztet, s való igaz, ez a semleges, inkább férfias árnyalat az egyenruhákon bukkan fel a leggyakrabban.
Nagyon természetes, visszafogott szín, így könnyen beilleszthető a ruhatárba. 
A zöldes árnyalata remekül összepárosítható az idei barna ruhadarabokkal, de feketével és fehérrel is nagyszerűen kiegészíthető.

Kék

Az őszi divatot illetően a sötétkék számít divatos színnek, ami sajnos kicsit borongós, így érdemes feldobni. A klasszikus árnyalatú farmerekhez remekül passzolnak a kék blúzok, pulóverek, de egy sötétkék kardigánnal sem foghatsz mellé. 
Ehhez az árnyalathoz bátran társíthatsz lilás és fehér színeket, de természetesen bármilyen világoskék tökéletesnek bizonyul.
Nadrág: Orsay, 12 000 Ft 
Cipő: CCC, 9 990 Ft 

Bordó

A piros és a bordó az ősz legklasszikusabb színei közé tartoznak, ennek megfelelően a szezonban abszolút divatosnak bizonyulnak. A klasszikus piroshoz nagyon jól passzol a sötétebb, visszafogottabb bordó, de akár narancssárgával is párosíthatjuk a választott ruhadarabokat. 
Ha ez utóbbi neked túl harsánynak bizonyul, öltözéked egy részét szorítsd háttérbe sötétebb, főként barnás színekkel, míg a szettet bolondíts meg feltűnő és élénk kiegészítőkkel.
Táska: H&M, 9 990 Ft 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást