Stílus / Test

A legtrendibb nyári körömlakk színek

A legtrendibb nyári körömlakk színek

A körmeink olyan színfoltjai lehetnek megjelenésünknek, amelyek ékszerként vagy akár kiegészítőként hatnak. Lássuk 2012 nyarán milyen csodás árnyalatokkal festhetjük be őket!

Semleges bézs

Ezek a natúr halvány árnyalatok elengedhetetlenek minden nő körömlakk készletéből. A bőr tónusával majdnem megegyező meleg színek visszafogottan nőiesek. A legjobb bennük pedig az, hogy minden öltözékkel és alkalomra viselhető!

Korall rózsaszín

A szezon talán legszebb színe a korallszín. Ez a dinnye rózsaszínre emlékeztető elegáns árnyalat mintha trópusi hangulatot teremtene. Szerezz be egy hasonló szájfényt, a kétszeresen divatos hatásért.

Ragyogó csillámos

A tévhitekkel ellentétben a csillámos körömlakkok még mindig trendiek. Ezek a színesen ragyogó pöttyök csodásan visszaverik a napsugarakat, igazán kacér, vidám stílust kölcsönöznek viselőjüknek.

Vidám fukszia

A rózsaszín merészebb változata a fukszia, amely vitathatatlanul örök klasszikusa a nyárias körmöknek. Energizáló, vidító hatása van, csodásan illik a forró nyári napokra.

Klasszikus vörös

Nincs szexibb és nőiesebb manikűr mint a skarlát vörös körön. Ez a szín a körömlakkok feltalálásától létezik és egyhamar biztosan nem megy ki divatból.
Figyeljünk arra, hogy a vörös körömlakknak fénye is legyen, így szükség szerint egy átlátszó fényréteggel is kenjük át.

Halvány lila és levendula

Ezek a nőies pasztell színek megjelenhetnek matt, gyöngyház szín vagy csillogó változatban is. Bizalommal hordjuk őket, mert nemcsak divatosak, hanem kifinomult hatást is keltenek!

Üdítő zöldek

A pisztácia, menta és tengerzöld árnyalatok meglepően felfrissítik megjelenésed. Válasszuk mindig a pasztelles, visszafogott árnyalatú zöldeket, az igazán kifinomult, üde megjelenésért!

Mandarin színek

Az idei divatszín sláger minden bizonnyal a mandarin tangó, ez a vörösesen narancsos pikáns árnyalat. Pár csepp ebből a színből és külsőd azonnal felfrissül!

Visszafogott sárgák

Nem kell megijedni a sárga körömlakkoktól sem, nem a rikító citromsárga vagy neon-sárgáról van szó (bár megjegyzem, utóbbi megfelelő kiegészítőkkel és ruhaválasztással nagyon is divatos!), hanem a kifinomult sárgadinnye sárgáról, amely az abszolút nyári hangulat megteremtője. Kenjük tejfehér bázisra, a legszebb árnyalat eléréséért.

Kedves kékek

A télen annyira divatos indigókékek nyárra kivilágosodtak, a nyári eget és vizek színét idézik. Ezek a hűvös színek új nyárias megjelenést kölcsönöznek nekünk.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást