2021-ben ez a legtrendibb állatminta a lakberendezésben

2021-ben ez a legtrendibb állatminta a lakberendezésben

Címlap / Otthon / Dekor / 2021-ben ez a legtrendibb állatminta a lakberendezésben

Az állatminták sosem mennek ki a divatból, maximum más pöttyök és csíkok uralják a terepet. 2021-ben viszont nem a nagymacskák bundájának mintázata számít a legdivatosabbnak, hanem egy háztáji patásé. Kitaláltad, miről lehet szó?

A leopárd már a múlté, ahogy a tigris és a zebra is, ebben az évben ugyanis a tehén a nyerő! Igen, jól olvastad, a bocimintás lakberendezési trendek uralkodnak mostanság. A tipikusan fekete vagy barna foltok a fehéren remek kiegészítői lehetnek az otthonodnak. Lehet, hogy elsőre kicsit meghökkentőnek tűnik ez a minta, pedig igazán egyszerűen beilleszthető a legtöbb lakberendezési stílusba. Hoztunk is egy kis inspirációt.

Bocimintás szőnyeg

A szőnyeg általában nagy felületet foglal, így érdemes tágasabb térbe elhelyezni, ha mintásat választasz, hogy ne szűkítse optikailag a helyiséget. A színek tekintetében választhatsz fekete, barna, bézs vagy krémszínű mintásat is, így akkor sem kell lemondanod erről a mintáról, ha kisebb alapterületen élsz.

 

Tapéta

Az igazán merészek tehenes tapétával is dekorálhatják a falat, ez egyből farm hatást kölcsönöz az otthonodnak. Az öntapadós változatokkal pedig nem csak a falat, hanem kisebb részleteket is beboríthatsz. Ilyenek például a szekrényajtók, a szekrények belseje, vagy a könyvespolc.

 

Tárolók

A tárolódobozok minden háztartásban jól jönnek, hiszen elnyelnek mindent, amit a kíváncsi szemek elől gyorsan el szeretnél rejteni. Ha megtetszett a bociminta, akkor válassz ilyen tárolódobozokat, ezek ugyanis nem túl feltűnőek, viszont mégis egy kis izgalmat csempészhetsz velük az otthonod megjelenésébe.

 

Párna

A dobozokhoz hasonlóan a díszpárnákkal is egyszerűen változtathatsz a lakás hangulatán. A tehén foltos párnák a modern és a bohém stílusú enteriőrben is jól mutatnak, ráadásul ha műszőrmét választasz, extra puhaságot csempészhetsz vele az otthonodba.

 

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»