A legszebb, nem fehér menyasszonyi ruha trendek, 2018-as divat szerint

A legszebb, nem fehér menyasszonyi ruha trendek, 2018-as divat szerint

Címlap / Stílus / Divat / A legszebb, nem fehér menyasszonyi ruha trendek, 2018-as divat szerint

Amikor szóba kerül a menyasszonyi ruha kérdése, akkor a legtöbbünk fejében egy habos babos fehér ruhaköltemény jelenik meg, hiszen a mi kultúránkban ez a jellemző, a megszokott. Ám szerencsére egyre többen mernek nagyot álmodni, mind divattervezői berkekben, mind pedig a menyasszonyok oldaláról és döntenek úgy, hogy ők már pedig egy színes darabban mondják ki a boldogító igen. Ezúttal pedig mi döntöttünk úgy, hogy megmutatjuk neked, hogy bizony az esküvői ruha színe nem törvényszerűen a fehér. Kukkants be hozzánk és nézd meg a legszebb nem fehér menyasszonyi ruhákat! Hidd el, le fog esni az állad!

Rózsakvarc és blush

Bár a rózsakvarc a tavalyi év trendszíne volt, mégsem meglepő egyáltalán, hogy idén is találkozhatunk vele, hiszen annyira gyönyörű és visszafogott árnyalat.

Akár a teljes esküvői ruha is készülhet ebből a színből, ám nagyon gyakoriak a színátmenetes megoldások is, amikor is például egy pinkből fehérbe vagy törtfehérbe megy át a ruha.

A rózsaszíntől kezdve egészen a púderszínekig bármilyen árnyalat a menyasszonyok rendelkezésére áll, így, ha valami különlegesre vágynak, de nem kedvelik az extrém megoldásokat, akkor ezek az árnyalatok éppen nekik lettek kitalálva.

 

Virágos megoldások

Azért ez már egy bevállalósabb verzió, ellenben csodaszép.

Látványos és nagyon különleges megoldás lehet a nagy napon és ezt a tervezők is nagyon jól tudják.

Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a hazai tervezők repertoárjában rendre megtalálhatók a virágos minták és persze a festményszerű printek.

Te bevállalnád?

 

Narancs, pink, vörös

Elsőre biztos azt gondolod, hogy ezek az újragondolt menyecske ruha színei és akár igaz is lehetne, ám ezek az árnyalatok bizony az esküvői ruha terén is hódítanak.

A különleges színes egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, a bevállalós menyasszonyok pedig előszeretettel kérik is őket.

A távol-keleti esküvőkön például nagyon szeretik őket, de persze az egy egészen más kultúra, azonban miért ne lehetne újítani nálunk is?

Nyilván fontosak a tradíciók, azonban a ruha színe meghatározó jelentőséggel bír, így olyat érdemes választani, amiben a menyasszony jól is érzi magát.

 

Fekete ruha

Ezen nyilván sokan felszisszennek, ám a helyzet az, hogy vannak menyasszonyok, akik egyáltalán nem tudnak azonosulni a klasszikus fehérrel. Bár ritka, hogy pont feketét választanak, de nem is annyira meglepő mostanra.

A híres nemzetközi tervezők kollekcióiban is helyet kap ez a szín, ám sajnos nálunk még mindig nem örvend túl nagy népszerűségnek és egész biztos összesúgnak egy fekete ruhás menyasszony háta mögött.

Mi mégis azt mondjuk, hogy ha ez álmaid netovábbja, akkor ne engedd magad lebeszélni róla.

 

A kék minden árnyalata

A kéknek kvázi minden árnyalata remek választás lehet, egészen a világoskéktől a mélyebb színekig.

A kék népszerűsége valószínűleg abban rejlik, hogy a boldogságot és a szerencsét szimbolizálja, sőt a „valami kék” viselete az esküvőn már hosszú évekre visszanyúló hagyomány, éppen ezért ma már egyáltalán nem furcsa, ha ezt a menyasszonyok újra értelmezik és kék ruhában fogadnak örök hűséget a párjuknak.

 

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást