A legjobb helyek a babaruha vásárláshoz

A legjobb helyek a babaruha vásárláshoz

Címlap / Életmód / Család / A legjobb helyek a babaruha vásárláshoz

Egyre csak gömbölyödik a pocakod és szeretnél pár apró babaruhát venni? Esetleg már egyre cseperedik a csöppség és kellene valami új? A következő tippek segítségével a legszebb babaholmikat vásárolhatod meg.

Babaruhabörze

A babaruhabörze előnye, hogy kicsit olcsóbban juthatsz hozzá a szebbnél szebb darabokhoz. A vásáron új és jó állapotban lévő használt dolgokat is megvehetsz. Azonban nem csupán a ruhákat, hanem játékokat és egyéb babázáshoz szükséges dolgokat is megvásárolhatsz. Az ilyen rendezvényeken általában biztosított a gyermekmegőrző, illetve a játszóház, tehát míg te válogatsz az édesebbnél édesebb ruhácskák közt, addig a pici is jól érzi magát. Júliusban Budapesten és vidéken is több helyszínen is vásárolhatsz a csöppségnek.

Időpontok:

2011.07.02., Garay piac – 1. szint, Budapest, VII. kerület Garay tér 20., 8-13-ig
2011.07.08., Művelődési Ház, Fót Vörösmarty tér 3., 9-12-ig
2011.07.09., Garay piac – 1. szint, Budapest, VII. kerület Garay tér 20., 8-13-ig
2011.07.16., Garay piac – 1. szint, Budapest, VII. kerület Garay tér 20., 8-13-ig
2011.07.16., TEMI Fővárosi Művelődési Háza, Budapest, XI. kerület Fehérvári út 47., 8-13-ig
2011.07.17., Jókai Mór Művelődési Központ, Színház, Pápa, Erzsébet liget 1., 9-12-ig
2011.07.23., Garay piac – 1. szint, Budapest, VII. kerület Garay tér 20., 8-13-ig  
2011.07.30., Garay piac – 1.

szint, Budapest, VII. kerület Garay tér 20., 8-13-ig

Babaruha webáruház

Ha már nincs kedved kimozdulni otthonról, de még mindenképpen szeretnél egy-két apróságot, akkor a babaruha webáruházakat neked találták ki. Számtalan babaholmit beszerezhetsz online. Külön-külön tudsz válogatni a ruhák, a cipőcskék és a kiegészítők közt. Az ilyen oldalakon általában kedvezményeket is igénybe vehetsz, és nem kell végignézned a számodra felesleges dolgokat sem.

Pár babaruha webáruház:

1. Babarruha.hu
Előnye, hogy kategóriánként válogatsz a babaruhák és kellékek közt. Továbbá nem csupán méret szerint, de márka szerint is kereshetsz, ráadásul még azt is beállíthatod a keresőben, hogy új vagy használt, esetleg fiú vagy lány ruhácskát keresel. További pozitívum, hogy ha mégsem szeretsz online vásárolni, ez a webáruház bababolttal is rendelkezik.

2. Ideababaruhat.hu
Színes és vidám oldal, ahol leginkább a fiú és lány kategóriák, valamint a méretek szerint kereshetsz. Az oldalon külön kategóriák tartalmazzák a kiegészítőket és az akciós termékeket.

3. Kid-max.com
Itt már a nagyobb gyermekek számára is vásárolhatunk szép ruhákat. Továbbá az oldal nem csupán a szokásos kiegészítőket, hanem egyéb érdekes dolgokat is rejt magában, hiszen választhatunk meséskönyvek közül, emellett pedig letölthető zenéket és recepteket is találhatunk.

Akár a babaruha börzét, akár az online vásárlást választjuk, biztosak lehetünk abban, hogy a kis pocaklakó a legjobbat kapja. És mi más lenne a célunk, minthogy boldoggá tegyük a mi kis csöppségünket?
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást