Íme, 2020 gasztro könyvújdonságai – Még a karácsonyfa alá kerülhetnek

Íme, 2020 gasztro könyvújdonságai – Még a karácsonyfa alá kerülhetnek

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Íme, 2020 gasztro könyvújdonságai – Még a karácsonyfa alá kerülhetnek / 4. oldal

Szabó Adrienn: Magyar superfood (BOOOK Kiadó)

Te mindent tudsz a hazai zöldségekről, gyümölcsökről, gabonafélékről? Tudod, mi mennyit tartalmaz az egyes tápanyagokból? Ahhoz, hogy kicsit tudatosabb konyhát vezethess az otthonodban, nagyon jól jön Szabó Adrienn dietetikus könyve, ami nemcsak egy gyűjtemény a tápanyagban gazdag alapanyagokról, hanem könnyen elkészíthető receptek sora is egyben. Az ételek hozzávalói egy átlagos, magyar piacon beszerezhetők. Ha szeretnél a fenntartható táplálkozás jegyében, magyar alapanyagokból, magyar superfoodokkal főzni, ez a könyv nem hiányozhat a könyvespolcodról. Ajándéknak is tökéletes!

Boook (háttér: RobinOlimb/istockphoto.com)
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást