Az, hogy a szerkesztőségünkben imádunk főzni, tény! Sokszor osztunk meg egymással egy-egy jól bevált családi receptet, sütitrükköt. Most összegyűjtöttük neked az idei év (szerintünk) legjobb gasztro könyveit, amit még megszerezhetsz Szenteste előtt.
Szabó Adrienn: Magyar superfood (BOOOK Kiadó)
Te mindent tudsz a hazai zöldségekről, gyümölcsökről, gabonafélékről? Tudod, mi mennyit tartalmaz az egyes tápanyagokból? Ahhoz, hogy kicsit tudatosabb konyhát vezethess az otthonodban, nagyon jól jön Szabó Adrienn dietetikus könyve, ami nemcsak egy gyűjtemény a tápanyagban gazdag alapanyagokról, hanem könnyen elkészíthető receptek sora is egyben. Az ételek hozzávalói egy átlagos, magyar piacon beszerezhetők. Ha szeretnél a fenntartható táplálkozás jegyében, magyar alapanyagokból, magyar superfoodokkal főzni, ez a könyv nem hiányozhat a könyvespolcodról. Ajándéknak is tökéletes!