8+1 filmes anya, akit sosem felejtünk – Szívmelengető történetekben

8+1 filmes anya, akit sosem felejtünk – Szívmelengető történetekben

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 8+1 filmes anya, akit sosem felejtünk – Szívmelengető történetekben

Joy, A szoba

A szoba című megrázó film egy kamaszkorában elrabolt lány, Joy (Brie Larson) története, aki egy szoba négy fala között, egy föld alatt, fogságban tölti az életét. Az ott töltött évek alatt fogva tartójától születik egy kisfia, Jack, aki pont olyan, mint bármely szabad és normális körülmények között felnövő kisgyerek.

Boldog, kíváncsi és nem elégedetlen az életével, hiszen ez az egyetlen, ami ismer. Egészséges lelkét nem másnak köszönheti, mint édesanyjának, aki még ebben a lehetetlen, kilátástalan helyzetben is képes volt otthon teremteni.

 

Mrs. Gump, Forrest Gump

Imádjuk Forrest Gump történetét.

Forrest soha nem lehetett volna az a rettenthetetlen ember „Mama” (Sally Field) nélkül, aki soha nem ismert lehetetlent, ha a fiáról volt szó és ezt neki is megtanította. Mamának ráadásul rengeteg bölcsességet is köszönhetünk, hiszen ő tanította meg Forrestnek és mindannyiunknak, hogy az élet olyan, mint egy doboz bonbon, sosem tudhatjuk, hogy mit veszünk ki belőle. 

 

Leigh Anne Touhy, A szív bajnoka

Az igaz történeten alapuló film megmutatja, hogy valaki nem attól válik édesanyává, hogy ő szüli a gyermekeit, egy fogadott gyermeket is lehet épp úgy szeretni, mint egy sajátot. A történet egy nehéz sorsú, de a sportban tehetséges fiúról szól, aki egy jómódú családhoz kerül. A családanya, Leigh Anne szárnyai alá veszi a fiút és egy pillanat alatt, olyan természetességgel fogadja otthonába, mintha mindig is saját gyermeke lett volna. 

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást