Az articsóka szuper prebiotikum és rostforrás – 4 isteni receptet mutatunk

Az articsóka szuper prebiotikum és rostforrás – 4 isteni receptet mutatunk

Címlap / Életmód / Receptek / Az articsóka szuper prebiotikum és rostforrás – 4 isteni receptet mutatunk

Az articsóka idehaza egy eléggé alulértékelt zöldség, pedig az egyik legjobb élelmiszer, amit fogyaszthatunk a bélrendszerünk egészségének megőrzése érdekében. Függetlenül attól, hogy egy salátába kevered, pizza vagy omlett feltétként használod, esetleg egy krémes mártogatós alapjául hasznosítod, az articsóka egyszerű módja annak, hogy kitűnő ízeket vigyél a konyhádba a beleid támogatásával. Az articsóka lenyűgöző prebiotikum-tartalommal büszkélkedhet, amelynek köszönhetően fogyasztásával táplálékhoz juthatnak a probiotikumok, egyúttal pedig könnyebben fenntartható a bél mikrobiom egyensúlya. A probiotikumokat sokan ismerik és szeretik, a prebiotikumok viszont kevésbé népszerűek. Mivel azonban legalább olyan fontosak, te is jó, ha tudod, hogy fogyassz belőlük többet az articsóka felhasználásával.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/4
Következő»

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!