Szerelem / Szex

A 7 leggyakoribb szeretkezős álom jelentése – Te is megálmodtad már?

A 7 leggyakoribb szeretkezős álom jelentése – Te is megálmodtad már?

1. Egy idegennel szexelsz

Nem kell rosszra gondolni akkor sem, ha párkapcsolatban élsz: ez nem azt jelenti, hogy mást is kívánsz, mint a párodat, hanem azt, hogy magas a libidód, és nem bújtok eleget együtt össze. De az is előfordulhat, hogy egyszerűen ezt adta a gép, és nem jelent semmit a szexuális életedre nézve.

2. Az exszel szexelsz

Attól függ, milyen régóta ex az illető, az álom jelentheti azt is, hogy még mindig vannak érzelmeid a volt párod iránt, vagy egyszerűen egy új kapcsolatba szoksz éppen bele, és visszatérnek az emlékek a régiről. Figyelj arra, hogy milyen érzéseket kelt benned az álom, és tudni fogod, melyik a megoldás.

3. BDSM szexálmok

Nem jelenti ez sem feltétlenül azt, hogy szeretnél bedurvulni az ágyban (bár ez is előfordulhat, és nincs vele semmi gond). Ha nincsenek ilyesfajta igényeid, akkor valószínűleg arról szól ez az egész, hogy az életed egy más területén szeretnéd, hogy valaki átvegye feletted az irányítást, és ne neked kelljen megoldani minden helyzetet.

4. Orális szexről szóló álmok

Vagy egyszerűen szeretnéd, ha a párod többet kényeztetne, vagy te kényeztetnéd őt, vagy valamilyen gát van benned az orális szexszel szemben, amit magaddal hordozol a kapcsolataidban. Érdemes átgondolni, hogy hogyan viszonyulsz a dologhoz, és hogy kell-e valamin dolgozni ezzel kapcsolatban. 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást