Szerelem / Párkapcsolat / Szex

A 7 leggyakoribb szeretkezős álom jelentése

Mindenkivel előfordul, hogy olykor-olykor kicsit vadabbat álmodik – ezeket is érdemes megfejteni, csakúgy, mint a hagyományos álmokat, ugyanis sok minden kiderülhet belőlük a mindennapjaidról és a szexuális életedről is. Összegyűjtöttük a 7 leggyakoribb szexuális témájú álmot, és azt is, hogy mire utalhatnak.

1. Egy idegennel szexelsz

Nem kell rosszra gondolni akkor sem, ha párkapcsolatban élsz: ez nem azt jelenti, hogy mást is kívánsz, mint a párodat, hanem azt, hogy magas a libidód, és nem bújtok eleget együtt össze. De az is előfordulhat, hogy egyszerűen ezt adta a gép, és nem jelent semmit a szexuális életedre nézve.

2. Az exszel szexelsz

Attól függ, milyen régóta ex az illető, az álom jelentheti azt is, hogy még mindig vannak érzelmeid a volt párod iránt, vagy egyszerűen egy új kapcsolatba szoksz éppen bele, és visszatérnek az emlékek a régiről. Figyelj arra, hogy milyen érzéseket kelt benned az álom, és tudni fogod, melyik a megoldás.

3. BDSM szexálmok

Nem jelenti ez sem feltétlenül azt, hogy szeretnél bedurvulni az ágyban (bár ez is előfordulhat, és nincs vele semmi gond). Ha nincsenek ilyesfajta igényeid, akkor valószínűleg arról szól ez az egész, hogy az életed egy más területén szeretnéd, hogy valaki átvegye feletted az irányítást, és ne neked kelljen megoldani minden helyzetet.

Olvastad már?  Tudod mit jelent, ha álmodban szeretkezel? Eláruljuk

4. Orális szexről szóló álmok

Vagy egyszerűen szeretnéd, ha a párod többet kényeztetne, vagy te kényeztetnéd őt, vagy valamilyen gát van benned az orális szexszel szemben, amit magaddal hordozol a kapcsolataidban. Érdemes átgondolni, hogy hogyan viszonyulsz a dologhoz, és hogy kell-e valamin dolgozni ezzel kapcsolatban. 

5. Tanárral szexelsz

Valószínű, hogy vagy érzelmileg kötődsz ehhez a személyhez, vagy egyszerűen egy apafigura figyelmére vágysz. Ez a figyelem nem biztos, hogy szexuális eredetű, könnyen lehet, hogy egyszerűen szeretnél megfelelni valakinek, aki ilyen szerepet játszik az életedben. Érdemes lehet szakemberrel feltárni ennek az okait.

6. A kádban szexelsz

A kádban vagy zuhanyzóban történő szex gyakoribb, mint gondolnád, lehet, hogy egyszerűen csak ez a vágyálmod, és még nem élted ki magad benne. Mondd el a partnerednek, miről fantáziálsz (akár tudat alatt is), és térképezzétek fel a lehetőségeket.

7. Káromkodsz szex közben

Ez általában annak a jele, hogy szeretnél egy kicsit ellazulni, és kevésbé megfelelni a szabályoknak. Általában kicsit karót nyelt, vagy szabálykövető vagy, és a lelked mélyén szeretnéd kiadni magadból az igazi énedet. Érdemes óvatosan ezt a vágyat átültetni a mindennapi életedbe, hogy feloldódjon ez a konfliktus.

Képek forrása: gstockstudio/Depositphotos.comKireyonok/Depositphotos.com