A legdögösebb smink, amit valaha láttál

A legdögösebb smink, amit valaha láttál

Címlap / Stílus / Arc / A legdögösebb smink, amit valaha láttál

A változatosság és a színek gyönyörködtetnek, de még parti fronton is vannak alkalmak, amikor kicsit szolidabb árnyalatokkal kell játszani. Ilyenkor vess be egy dögös bronz szemfestést, ami minden outfithez és eseményhez szuperül fog passzolni.  Tedd drámaivá egy kis feketével, dobd fel extra tusvonallal vagy műszempillával!

Alapozás

Sminkelés előtt vigyünk fel a szemre egy bázist, ami egészen hajnalig tartósítja a sminket.

Szemfestés

A kiválasztott bronz árnyalattal menjünk át a szemhéjon és az alsó szempillák tövének vonalán.

Árnyékolás

A mélyítő vonalba vigyünk fel egy a bronznál pár árnyalattal sötétebb, meleg barna szemhéjpúdert, és dolgozzuk el a széleket a szemöldök irányába. Az alsó pillák külső felére is tehetünk belőle.

Mélyítés

Aki szeretne egy kis extra drámaiságot, az a szem külső sarkában dolgozzon el egy kevés feketét vagy sötétbarnát. Ez nem csak mélyíti a tekintetet és térhatásúvá teszi a sminket, de meg is emeli optikailag a szemek külső részét.

Szemkontúr

Tussal vagy fekete ceruzával húzzuk meg a szemkontúrt. Ezután csak a spirál és esetlegesen a műszempilla van hátra, és kész is a szexi bronz tekintet!

Mivel párosítsam?

Ehhez a szemfestéshez istenien passzol egy Kim Kardashian-féle arckontúr. Választhatunk mellé barack vagy rózsaszín árnyalatú arcpírt is, ajkainkra pedig ezzel harmonizáló rúzs kerüljön.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást