Szerelem / Párkapcsolat

A legbiztosabb jelek, hogy a párod már nem igazán szerelmes beléd

Párkapcsolati problémák

Nem enged a dolgai közelébe

Van, aki szerint mindegy, két ember mennyire szereti egymást, akkor is vannak privát területek, amelyek körül meg kell húzni a határt. Rendben van, ha nem használod a telefonját, és természetesen semmi közöd a postafiókja jelszavához, de ha már akkor is elfordul, amikor a telefonján bejelentkezik a közösségi oldalára, nehogy megláss valamit, akkor ez a pasi bizony vastagabbra húzta azt a határt, mint ahogy ésszerű lenne.

Nem ébreszt pillangókat a gyomrodban

Néha a legjobb, amit tehetsz, ha a megérzéseidre hagyatkozol: amikor két ember között működik a kémia, akkor azt meg fogod érezni, de ha nem táncolnak pillangók a gyomrodban, akkor valamelyikőtök nem mutat akkora érdeklődést ez iránt a kapcsolat iránt. Ha hiányoznak a romantikus pillanatok vagy a meghitt összebújások, az mindenképpen egy jel lehet.

Mit tehetsz?

Ha úgy érzed, te többet érzel, mint amennyit a férfi viszonoz, a döntés a te kezedben van. Nem valószínű, hogy ő lesz az, aki kilép a számára kényelmes szituációból. A legjobb, amit tehetsz, ha őszintén elmondod neki, mit érzel és mit vársz tőle. Dönthetsz úgy, hogy várakozó álláspontra helyezkedsz, de ne feledd, semmi nem garantálja, hogy a másik érzései valaha megváltoznak. Néha jobb, ha egyszerűen elengeded, és olyasvalakit keresel, aki értékeli a törődésedet.

Oldalak: 1 2