Lassú szex: izgalmas szextechnika tartja lázban az embereket

Lassú szex: izgalmas szextechnika tartja lázban az embereket

Címlap / Szerelem / Szex / Lassú szex: izgalmas szextechnika tartja lázban az embereket / 2. oldal

Először lazítsatok!

Sokan úgy vélik, hogy amint az ágyban landolnak, már sorra is kell keríteniük az együttlétet, de ez sokszor illúzióromboló tud lenni. Főleg a hosszú párkapcsolatokban, amikben jellemző módon ugyanaz a rutin ráhúzható minden egyes estére. A lassú szex kulcsa, hogy legalább fél-egy órát együtt legyetek, mielőtt tényleg történne köztetek valami. Jöhet a közös vacsora, egy kis játék, összebújás a kanapén és a beszélgetés – szánjatok időt arra, hogy ráhangolódjatok a másikra. 

Lassan, óvatosan érintsétek meg a másikat!

A jól bevált és megszokott erejű, irányú mozdulatok helyett most jöhet valami más. Gyengéd, leheletfinom érintések, simogatás, masszázs, csókolózás – ezek mind-mind kívánatos részei a lassú szexnek. A durvaság legkisebb szinten sem lehet jelent, nincs vad leteperés és behatolás, a másik izgatása is elnyújtott, gyengéd legyen. Akkor is, ha legszívesebben letépnétek a másikról a ruhát! Annak is megvan a helye és az ideje, de nem a lassú szexben. 

Studio4/istockphoto.com

Figyeljetek a légzésetekre!

A légzés mindennek a kulcsa, nem véletlen, hogy sokan külön tanulják kontrollálni. Valószínűleg eddig nem nagyon jutott eszedbe, hogy érdemes szex közben is figyelni rá, pedig a tudatos légzés hozzájárul az elmélyültebb szeretkezéshez és a csúcspont eléréséhez is. Szeretkezés alatt sokszor észre sem vesszük, hogy visszatartjuk a lélegzetünket, pedig ezzel automatikusan együtt jár az is, hogy megfeszülünk, és nem tudunk teljesen ellazulni. Holott éppen ez lenne a lassú szex lényege! 

Ne legyetek néma csendben!

A beszélgetés fontos része az együttléteknek: ha nem ismeritek egymást, akkor azért segít a másik gyengéd irányítása, ha pedig már régóta együtt vagytok, akkor azért lényeges, mert biztos, hogy tudtak újat mondani a másiknak. Az empátia, a figyelem nem csak a hétköznapokban fontos, nyugodtan elmondhatjátok egymásnak az együttlét közben is, mire vágytok, hogyan érzitek most magatokat.

Lassan, fokozatosan növeljétek az intenzitást!

Eddig a lassú szex nem más, mint egy elnyújtott előjáték, ami kicsit visszarepíthet benneteket a kapcsolatotok elejére. Már csak ezért is megéri időt szánni rá! Azonban néhány perc, fél-egy óra után érthető módon többre vágytok, mint a másik simogatására, csókolgatására, ezért szép lassan tovább is léphettek.

Jöhetnek a továbbra is lassú, de mélyebb csókok, a „célravezetőbb” érintések. Kicsit szabadjára engedhetitek a fellángolt szenvedélyt, de fontos, hogy továbbra se gyorsuljatok fel. A behatolásnak is meg kell adni a módját, az legyen lassú, fokozatos és ezúttal is törekedjetek arra, hogy a mozdulatok ne gyorsuljanak – hát ez nem is olyan egyszerű, ha még csak most ismerkedtek a technikával. 

Milyen pózt válasszatok?

Nincsenek szabályok, de alighanem a klasszikus, romantikusabbnak tekinthető pózok lesznek a legideálisabbak a lassú szexhez. Ilyen a misszionárius póz, ahol láthatjátok a másik arcát, továbbra is tudjátok kényeztetni, csókolgatni egymást.

Könnyedén egymáshoz tudjátok dörzsölni a csípőtöket is, ami nem csak mélyebb egyesülést eredményez, hanem számodra is nagyobb eséllyel garantálja a csúcspont elérését. Hasonlóan romantikus tud lenni a misszionárius bármelyik változata. Tehetsz a feneked alá párnát, oldalra teheted, felemelheted a lábaidat. De népszerű a kiskanál és olló póz, vagy éppen a lovagló.

A lassú szex leglényegesebb mondanivalója, hogy legyél nyitott, kíváncsi és bátran próbáld meg újra és újra! Elsőre valószínűleg furcsa lesz, az is lehet, hogy nevetni fogtok ahelyett, hogy izgalomba jönnétek. Ha azonban nyitottak maradtok, odafigyeltek egymásra, akkor nagyot léphettek előre a szexuális életetekben. 

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • Antibond
    2021.12.02., 13:02

    Rohadtul nem bírjuk követni az eljárást, mivelhogy nincsen kanapénk…

    Válasz

Írj egy hozzászólást