Te is készítesz töltött tojást húsvétra? A krémsajttal töltött tojások könnyen elkészíthetőek, és mindenkinek ízleni fognak. Kezdő konyhatündéreknek is biztos siker.
Hozzávalók:
5 közepes tojás
só
bors
petrezselyemzöld
100 g natúr krémsajt
1 mokkáskanál mustár
1 kiskanál majonéz
Elkészítés:
A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük. Hideg vízben hagyjuk őket kihűlni. A tojások héját óvatosan leszedjük.
A megtisztított tojásokat hosszában kettévágjuk, sárgájukat kiskanállal óvatosan kiszedjük.
A tojássárgákat egy tálkában villával jól összetörjük. Hozzákeverjük a natúr krémsajtot. A mustárt és a majonézt. Pici sóval és borssal ízesítjük.
A tojáskrémet csillagcsőrös habzsákba szedjük, és a főtt tojásfehérjéket megtöltjük vele.
A töltött tojásokat francia salátára sorakoztatjuk. Tetejüket petrezselyemzölddel díszítjük.