Kreatív ötletek, amikkel feldobhatod az esküvői gyerekasztalt, hogy mindenki jól szórakozzon

Kreatív ötletek, amikkel feldobhatod az esküvői gyerekasztalt, hogy mindenki jól szórakozzon

Címlap / Szerelem / Esküvő / Kreatív ötletek, amikkel feldobhatod az esküvői gyerekasztalt, hogy mindenki jól szórakozzon

Ha népes gyereksereg is részese lesz a nagy napnak, érdemes néhány kreatív ötletet bevetni, hogy ők is jól szórakozzanak és el tudják foglalni magukat. Első körben már az is szuper, ha külön asztalt kapnak, ahol tudnak egymással játszani, beszélgetni, kreatívkodni így a szülők is kikapcsolódhatnak egy kicsit. 

A következő ötletek mind segítenek abban, hogy felejthetetlen élménnyé tedd az esküvőd napját számukra is, az pedig már csak hab a tortán, hogy a szüleik mennyire hálásak lesznek ezért az apró figyelmességért.

A legegyszerűbb: papír és zsírkréta

Ehhez nem lesz szükséged másra, csak néhány doboz zsírkrétára vagy ceruzára és egy-egy papírlapra. Ha van kedved, akár az internetről le is tölthetsz egy hasonló esküvői képet, amit aztán mindenki kiszínezhet.

Ha már nagyobbak is vannak a csapatban, nekik szókeresőt, vagy rejtvényt is nyomtathatsz, aminek témája szintén lehet a te nagy napod.

Ezekkel sosem lehet mellélőni, ráadásul több korosztálynak is jó szórakozás! 

 

Gyurma és buborékfújó

Egy másik remek elfoglaltság a gyurmázás, amit sok gyerek nagyon szeret csinálni, hiszen kiélheti közben a kreativitását.

Akár előre meghatározott figurákat is csinálhatnak, de azzal sincs gond, ha mindenki szabadjára engedheti a fantáziáját.

A buborékfújó is nagy sikert arathat, ráadásul gyönyörű fotók is készülhetnek a kicsikről, amint használatba veszik. Érdemes ebből több üveggel beszerezned, hogy ne legyen belőle összezörrenés.

 

Aranyos sátor

Akár egy ilyen aranyos mini indián sátrat is készíthettek a kisebbeknek, ez most amúgy is nagyon divatosnak számít a dekorációban is.

A sátorba kerülhetnek építőkockák, játékbabák, kisautók, de akár a szülőkre is bízhatod, és megkérheted őket, hogy csomagolják be a gyerekük kedvenc játékát.

Már maga a sátorban való játék is szuper élmény lehet a piciknek, hiszen egy saját kis kuckóban szórakozhatnak, amíg a nagyok beszélgetnek.

 

Horgászat

Nem pont az asztal közepére való ez az ötlet, de az biztos, hogy elég szórakoztató! Ez is sokak kedvence, de te is könnyedén elkészítheted. Mindössze egy nagy vödörre, vagy lavórra és néhány gumikacsára lesz szükség, na és persze pecabotokra.

Utóbbit elkészítheted botból és zsinórból, na és egy kampóból. 

Ha a büdzsétek engedi, apró nyereménnyel is kedveskedhettek annak, aki a legnagyobb számú kacsát kihalássza, ez lehet egy plüss vagy egy csomag édesség.

Talán még néhány felnőtt is beáll majd, aki szeretne kicsit nosztalgiázni. A célbadobás és a teke is jó ötlet lehet, ha szabadtéri játékokról van szó.

 

Az örök klasszikus: építőkockák

Szuper ötlet az is, ha egy hatalmas doboz műanyag építőkockát teszel a gyerekasztal közepére, ott pedig mindenki megépítheti a saját figuráját, házát, autóját.

A képen látható módon egy kis táblára pedig aranyos üzenet is kerülhet: „Kockáról kockára épül a szerelmünk.”

Így tükrözi a rendezvény hangulatát a gyerekasztal is.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást