Divat / Stílus

Körte alkat vagy? Megmutatjuk, melyik ruhafazonok állnak rajtad tökéletesen

Körte alkat vagy? Megmutatjuk, melyik ruhafazonok állnak rajtad tökéletesen

Mint általában, most is az a legfontosabb szabály, hogy javítsd a tested arányait! A cél tehát az, hogy a tested alsó felét vizuálisan kisebbnek, a felsőt pedig teltebbnek mutasd. Lássuk részletesen, mire érdemes figyelni az egyes ruhadaraboknál, hogy a megjelenésed harmonikus és előnyös legyen.

FELSŐK ÉS BLÚZOK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ahhoz, hogy javítsd a tested arányait, a figyelmet a csípődről a felsőtestedre kell irányítani. A megfelelő felső kiválasztásánál bátran kísérletezhetsz, légy kreatív! Válassz újszerű stílusú, színes, vagy éppen mintás darabokat, amelyek magukra vonzzák a tekintetet. Viselj feltűnő nyakláncot, vagy válassz olyan felsőt, amelynek különlegesen szabott nyaka van. A felső kiválasztásánál érdemes szűkebb fazonokat keresni, mert azok megmutatják a keskeny derekadat, és ügyelj arra, hogy a felső maximum a csípőd felső vonaláig, de inkább derékig érjen, ezzel is hangsúlyozva nőies vonalaidat, miközben a csípőd nem kap túl sok figyelmet.

KABÁTOK ÉS DZSEKIK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Felejtsd el a csípőig érő fazonokat, inkább válassz derékig érő dzsekit, vagy térd felé érő ¾-es kabátot. Keress olyat, ami vállban, mellnél vagy a mandzsettán díszített, hogy a betétek magukra vonzzák a figyelmet. Viselj színes sálat, amellyel különlegesebbé teheted az összeállításodat.

SZOKNYÁK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 

A körte alkatú lányoknak elsősorban az A-vonalú szoknyákat ajánlunk. Mindenképp érdemes kerülni a szűk miniszoknyákat és a tapadós anyagokat, mert ezek mind erősíthetnek, ugyanígy a rakott szoknyák sem előnyösek. Ezek helyett inkább A-vonalú szoknyát válassz, amely akkor a legideálisabb, ha térdig érő, és ne feledkezz meg arról sem, hogy a keskeny derekadat érdemes láttatni egy-egy szebb övvel. Ha nem szereted az öveket, választhatsz olyan szoknyát, amelynek a dereka szépen díszített, vagy éppen szűkre vasalt. Ezek apró részleteknek tűnnek, de hidd el, sokat jelentenek az összhatás szempontjából.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást