Körömdíszítő trendek a világ körül: utazz velünk!

Körömdíszítő trendek a világ körül: utazz velünk!

Címlap / Stílus / Test / Körömdíszítő trendek a világ körül: utazz velünk!

Párizsi kávézás, marokkói piac-körút, ausztriai túra – biztos, hogy te is elgondolkodtál már azon, mit csinálnál egy adott külföldi városban. Arra viszont már kevesebben gondolnak, hogy nem csak az úti célok, hanem a körömtrendek is eltérőek lehetnek országról országra, városról városra.

Erre pedig bizonyítékunk is van, ugyanis képzeletbeli virtuális utazásra hívlak a manikűrök világába. Így festenek a legnépszerűbb körömdíszítő trendek a bolygónk különböző pontjain!

Sydney: absztrakt metál

Skye McIntyre, Sydney-i manikűrös szerint tavasszal a legtöbben valamilyen üdébb, különleges körömre vágynak, ezért is szokott ehhez hasonló díszítéseket készíteni.

Szerencsére a hasonló manikűr nagy divat, ezért ha nem akarsz lemaradni, akkor mindenképp készíttess ilyesmit tavaszra!

 

Szöul: rúzsforma

Igen, jól olvastad, Dél-Koreában a rúzs formájú körmök számítanak igazán menőnek. Park Eunkyung, szöuli nail artist elmondása szerint náluk az aszimmetrikus végű, hosszú körmök számítanak a legdivatosabbnak. 

Ő magán is kipróbálta ezt az alakot, az ihletet pedig a cicás napszemüvegről vette. A hosszú körmök szerelmeseinek érdemes kipróbálniuk ezt a különleges formát!

 

London: minták mintával

Sadie Jordan, a Beautystack munkatársa szerint különleges és modern hatás érhető el azzal, ha valaki a körmei felére mondjuk állatmintát kér, a körme másik fele pedig egyszínű.

Persze akár többféle mintát is lehet variálni, a színek tekintetében pedig az aktuális divat diktál. A leopárd, a teknőspáncél még mindig trendi, ezeket pedig kombináld halvány vagy élénkebb rózsaszínnel, kékkel.

 

USA: A francia manikűr felújított változata

A fémes, vagy éppen rikító színű francia manikűr a sztárok körében is hódít, nem véletlen, hogy egyre többen kérnek hasonló körmöket a szalonokban.

Ez a manikűr tökéletes lehet tavaszra, hiszen nem annyira feltűnő, mégis sokkal különlegesebb, mint a hagyományos változata.

 

Fokváros: negatív tér

Minell, fokvárosi manikűrös szerint náluk most az alig díszített, átlátszó lakkal fedett körmök számítanak divatosnak.

A stílus lényege, hogy a köröm alapszíne megmarad, csak átlátszó lakk kerül rá, amit aztán néhány mintával díszítenek, ezzel elég játékos hatás érhető el. 

 

Bangkok: 3D-s díszítések

A Gletterati Nail Lounge munkatársai szerint náluk újra kezdenek visszatérni a 3D-s körömdíszítések.

Általában virágokkal, ágakkal, levelekkel díszítik a körmöket, de persze a kristályok sem maradhatnak ki ebből a divatból.

 

Párizs: rózsaszínes árnyalatok

A halvány rózsaszín árnyalatok nagyon népszerűnek számítanak a francia fővárosban, Christian David, a Kure Bazaar márka ügyvezetője szerint.

Ennek oka, hogy egyszerű manikűrről van szó, mely mindennel jól kombinálható, mégis finom és nőies. Tavaszra nincs is jobb választás!

 

Japán: az égbolt csillagai

Japánban egy igazán aranyos és különleges körömtrend divatos, mégpedig a különféle arannyal és ezüsttel készült horoszkópos, holdas és csillagos körmök.

A színválasztástól függően lehetnek feltűnőek, vagy visszafogottak, annyi viszont biztos, hogy ha te is hasonlót készíttetsz, a barátnőid a csodájára járnak majd.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást