A korall az év divatszíne: építsd be te is a ruhatáradba

A korall az év divatszíne: építsd be te is a ruhatáradba

Címlap / Stílus / Divat / A korall az év divatszíne: építsd be te is a ruhatáradba

Az egyik kedvenc színem, a korall idén ismét nagy szerephez jutott. Sok tervező az év egyik legfontosabb divatszíneként nyilatkozik róla, és valóban mindenhova beférkőzött: a trendeken túl felbukkan a lakberendezésben is, úgyhogy ha te is szereted, most végre alaposan feltankolhatsz belőle. De hogyan viselheted, ha szívesen magadra öltenéd ezt a különleges, izgalmas árnyalatot?

Látványos szoknyákon

A 2019-es trendekben különösen nagy szerep jut a szoknyáknak, mégpedig a derékhangsúlyos daraboknak. Ha ilyen szabásvonallal tudsz beszerezni egy korall szoknyát, akkor borítékolhatod, hogy az egyik legdivatosabb outfitet sikerült összeállítanod. A fazonokat illetően az A-vonal egyértelműen hódít – ezt a szabást pliszírozott anyaggal is beszerezheted, ami szintén népszerű idén.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A szoknya hossza az ízlésedtől, alkatodtól függ, mert idén a bokáig érő maxiszoknyák éppúgy szóba jöhetnek, mint a feltűnő minik.

Korallszínű ruhák

Idén tényleg mindenki megtalálja az ízléséhez és alkatához megfelelő ruhát, ugyanis a maxiruhák és a térd fölött végződő fazonok éppúgy népszerűek, mint a testhezálló, vagy éppen oversized darabok.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ezeket a ruhákat természetesen beszerezheted az év egyik legnépszerűbb divatszínében, a korallban is. Szinte nincs olyan árnyalat, amivel ne párosíthatnád, de nagyon jól passzol hozzá a fehér, a barna, a kék és a bézs is.

Nyári szettekben Képek forrása: 1 / 2 / 3

Izgalmas választás a korallszínű sort és a crop top is, amivel vidám és friss nyári outfitet állíthatsz össze. Ezekből egyébként is érdemes most feltankolnod, mert az előrejelzések szerint jövőre már nem lesz ilyen széles a választék, és szép lassan háttérbe szorulnak.

Korall nadrágok

Az egyik legnépszerűbb nyári viseletet a színes nadrágok képviselik – ezek egyértelműen uralják a megjelenésedet, ezért érdemes körültekintően válogatnod közülük. A hosszú nadrágok jól jönnek a hűvösebb nyári napokon és persze a nyárestéken is, de anyagtól függően szinte bármilyen időjáráshoz vagy eseményhez igazíthatod őket.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Izgalmas kiegészítők

Ha nem igazán tudod elképzelni, hogy a korall a ruhatárad szerves részét képezze, akkor is beiktathatod a megjelenésedbe. Jó ötlet, ha különféle korallszínű kiegészítőkkel dobod fel a megjelenésedet, például a bizsuk, táskák, övek, napszemüvegek tökéletesek erre a célra.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A kiegészítőket akkor is bevetheted, ha már van rajtad valamilyen ruhadarab ebben a különleges színben, hiszen így könnyen összhangot teremthetsz a megjelenésedben. A korallhoz remekül passzolnak a tipikus nyári minták, a virágok, trópusi levelek (amik ugyancsak divatosak idén), ezért ezekkel is egész nyugodtan párosíthatod őket – akár kiegészítők, akár ruhadarabok formájában.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást