Állítsd meg a kopaszodást hajmezoterápiás kezeléssel!

Állítsd meg a kopaszodást hajmezoterápiás kezeléssel!

Címlap / Stílus / Haj / Állítsd meg a kopaszodást hajmezoterápiás kezeléssel!

Ismerd meg a hajmezoterápiát és érj el kézzelfogható eredményt! Vess véget a kopaszodás folyamatának!

Hogyan zajlik a hajmezoterápiás kezelés?

Az Art ‘N Hair mezoterápiás kezelése során olyan anyagokat juttatnak a fejbőr alá, amelyek serkentik a hajnövekedést, illetve tápanyagokkal látják el a hajhagymákat. A legfontosabb összetevő pedig az úgynevezett blokkoló, mely megakadályozza, hogy ez a hormon kifejtse kártékony hatásait hajszálaidra nézve. A formulának ez a része tehát attól óvja meg a szálakat, hogy kihulljanak, a többi összetevő pedig erősíti és serkenti a hajnövekedést.

Amennyiben arra vágysz, hogy visszasűrűsödjenek a kopasz foltok, sajnos arra a mezoterápiás kezelés sem alkalmas. Mivel azok a hajhagymák, melyeket a hormon jelenléte már elpusztított, nem fognak ezáltal új életre kelni. Meglévő hajhagymáid állapotán viszont sokat javíthatsz általa. A kopasz foltok eltüntetésére pedig a hajbeültetést ajánljuk figyelmedbe.

Miért alakulhatnak ki a fejbőrön kopasz területek?

A kopaszodásnak többféle egészségügyi oka is lehet, mielőtt bármilyen kezelésbe is belefognál, ezt mindenképpen érdemes szakember segítségével tisztázni. Férfiak esetében az egyik legjellemzőbb ok hormonális. A probléma gyökere a DHT hormon túlzott jelenlétével van összefüggésben, illetve azzal, hogy a férfiak fején lévő hajhagymák egy része erre kifejezetten érzékeny.

A hormon jelenléte azt a hatást éri el, hogy a férfiak hajszálait lassan megfojtja, ezáltal elhalnak és kihullanak. Ezért is fontos, hogy olyan kezelést válassz, ami közvetlenül a problémás területen, tehát a fejbőrben, a hajhagymák tövében fejti ki hatását. Blokkolva a DHT hormon működését és megállítva ezzel a folyamatot. Sajnos az a rossz hírünk van, hogy samponokkal és kapszulákkal kevéssé valószínű, hogy hatásos eredményt fogsz elérni.

Milyen esetekben érdemes elvégeztetni a mezoterápiás kezelést?

Amennyiben még nem harapódzott el nagyon a kopaszodás, mindenképpen érdemes bejelentkezned egy ilyen kezelésre, hiszen a hajszálak nagy része még valószínűleg megmenthető. Érdemes a kezdeti fázisban elkapni a folyamatot, így sokáig megőrizheted hajkoronádat. Ha a kopaszodás már közepes méretet ölt, akkor még mindig van mit megmenteni, így érdemes erre időt szánni. A kihullott szálak pótlására pedig van egyéb alternatíva.

Előfordulhat, hogy már olyan nagymértékű a fejtetőn lévő kopaszodás, amit kizárólag hajbeültetéssel lehet orvosolni. Azonban a műtéttel kombinálva a mezoterápiás kezelést, sokkal jobb eredményeket lehet elérni. Hiszen ezzel plusz löketet adsz a frissen ültetett hajszálaknak, illetve a még meglévők megóvása szintén hatékonyabb lesz.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást