Ha könyvet írnál, ez lenne a címe – zodiákusod szerint (irónikus írás)

Ha könyvet írnál, ez lenne a címe – zodiákusod szerint (irónikus írás)

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ha könyvet írnál, ez lenne a címe – zodiákusod szerint (irónikus írás)

Kos

Kosként az egyik legerősebb és legtüzesebb jegy vagy, nem is csoda, hogy a többiek inkább kerülik veled a konfliktusokat. Mindenről határozott véleményed van, energikus és célratörő a magatartásod. A saját eredményeid érdekében gond nélkül lesöpörsz bármit és bárkit az asztalról – időnként még a barátaid is áldozatául esnek a rendszernek. Mindenesetre nincs miattuk különösebb lelkiismeret furdalásod, mindig úgy zárod az ilyen történeteket, hogy egyszerűen nem tudták veled tartani a lépést.

Ez lenne a könyved címe: Módszerek, amikkel megutáltathatod magadat a barátaiddal

Bika

A Bika jegyűek messze földön híresek arról, hogy imádják a hasukat. Ez a tulajdonságuk nagyon jól passzol a mentalitásukhoz, hiszen az alaptermészetük nyugodt, kedvelik a jól bevált, megszokott dolgokat. Ha te is Bika vagy, nem szívesen változtatsz azon, ami egyszer már működött az életedben, képes vagy akár éveket is várni, mert a „lassú víz partot mos” alapelvben hiszel. Megfontoltságodat már csak a takarékosságod tudja felülmúlni, amit rendszerint megpróbálsz konyhai tudásoddal is összeegyeztetni.

Ez lenne a könyved címe: Luxusfogások aprópénzből

Ikrek 

Ikrekként az életed meghatározó része a kommunikáció. Gond nélkül teremtesz új kapcsolatokat, könnyedén ismerkedsz, rengeteg energiád van, és nagyon szerteágazó a figyelmed. Sokoldalúak az ismereteid, szívesen próbálsz ki új dolgokat sőt, igényled is, hogy rendszeresen új ingerek éljenek. Minderről persze nagy örömmel tájékozatsz mindenkit, aki csak hajlandó szóba állni veled.

Ez lenne a könyved címe: Életem története – III. rész

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást