Ez az a konyhaszín, amitől drágábban adhatod el a lakásodat

Ez az a konyhaszín, amitől drágábban adhatod el a lakásodat

Címlap / Otthon / Dekor / Ez az a konyhaszín, amitől drágábban adhatod el a lakásodat

Egy otthon eladása a képekkel kezdődik. Ha ezek jól sikerülnek, sokkal több vevő látja meg a fantáziát az ingatlanban, és összességében ez oda vezet, hogy jobb áron adhatod el a lakásodat. Sokan éppen ezért hajlandóak még egy kis pénzt fektetni az eladásra szánt ingatlan felújításába. Egy új konyhaszekrény – főleg, ha csak felújítani kellett például festéssel – sokszorosan visszahozhatja az árát.

Melyik az a szín, ami a legtöbbet dob az eladási értéken?

A Zollow ingatlanszakértői – akik elegendő otthont adtak el ahhoz, hogy hitelesen meg tudják mondani, mely színek segítenek egy ingatlan tulajdonoscseréjében – 135 000 fotó alapján készítették el a Paint Colors Analysis elemzést.

Ezeknek a listáknak a segítségével össze tudták hasonlítani, hogy mennyiért adtak el a különböző szobában különböző színű falakkal rendelkező házak – összehasonlítva a fehér falú otthonokkal.

És az a színkombináció, amelyet az értékteremtés egyik legjobb módjának találtak, a … fekete-fehér

Igen, a két színű konyhák, amelyek éles kontrasztot mutatnak a fekete-fehér elemek (általában a fehér padló és a falak és a fekete szekrények, vagy a fekete falak) mellett, átlagosan 1547 dollárért keltek el többet, mint a sima fehér konyhák.

 

 

Úgy tűnhet, hogy ez ellentmond a bevett tanácsnak, miszerint a sötét színeket érdemes elkerülni a konyhában. Az időtlen fekete-fehér kombináció viszont megdönti a trendet.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást