Kisebbnek tűnik a homlokod ezekkel az egyszerű trükkökkel

Kisebbnek tűnik a homlokod ezekkel az egyszerű trükkökkel

Címlap / Stílus / Arc / Kisebbnek tűnik a homlokod ezekkel az egyszerű trükkökkel

A jól eltalált frizura

A legegyszerűbb és talán legkézenfekvőbb módja annak, hogy elrejtsd a magasabb homlokodat az, ha vágatsz egy jól eltalált frufrut. Ezzel legfeljebb annyi gondod lesz, hogy reggelenként kicsit megigazítod, vagy beszárítod. A szokásos rutinon kívül, illetve a rendszeres, fodrász általi frissítésen felül nem kell rá időt áldoznod.

Ráadásul a frufru nagyon sokoldalú is tud lenni, hiszen számos fazon áll a rendelkezésedre.

Van, amelyik fix, nem igazán variálható, de olyat is kérhetsz, amit viselhetsz jobb- és baloldalra fésülve, oldalra tűzve egyaránt. 

Egy másik lehetőség, hogy – ha vannak – a babahajaiddal próbálsz néhány centit elcsalni. Ez jó lehetőség akkor, ha nem szeretnél frufrut vágatni, vagy az adott napon olyan frizurát viselnél, amit eltűzve szívesebbet hordanál.

Ekkor a babahajaidat lesimíthatod a homlokodra ahelyett, hogy mindenáron hátrafelé fésülnéd őket. Persze, nem az a lényeg, hogy szinte frufruként tekints rájuk, de a bájos kis hajszálak sokat segíthetnek, ha egy kicsit lefaragnál a homlokod magasságából.

Tipp: Egy használaton kívüli fogkefére fújj egy kevés hajlakkot, majd ezzel simítsd a megfelelő irányba a szálakat, így tartósabb lesz az összkép.

Frizurák nnagy homlokhoz
svetikd/stockphoto.com

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást