Csillagjegyed szerint márciusban ez fog kihívást okozni számodra

Csillagjegyed szerint márciusban ez fog kihívást okozni számodra

Címlap / Életmód / Ezotéria / Csillagjegyed szerint márciusban ez fog kihívást okozni számodra

Kos

Ezen a tavaszon a legnagyobb kihívást az egészséged tartogatja számodra. Nem kell persze túlságosan aggódnod, inkább csak arról van szó, hogy felhalmozódtak a szervezetedben a méreganyagok, egy kicsit túltelítődtél. Szerencsére a tavasz éppen alkalmas arra, hogy tarts egy tisztítókúrát, jobban odafigyelj arra, hogy helyrebillentsd a testi-lelki egészségedet. 

Bika

Idén márciusban a legnagyobb dilemma a karrieredet érinti, és ez nagyon nehéz helyzetet teremthet a mindig biztonságra vágyó Bikák számára. Lehet, hogy ezen a téren döntéshelyzet elé kerülsz, és ha így van, érdemes tanulnod, elvégezned egy tanfolyamot. Ősszel úgy tűnik, akár munkahelyváltás is kilátásba kerülhet, ezt pedig jó, ha extra végzettségekkel is megalapozod. 

Ikrek

Akárcsak a Bikáknak, úgy neked is az idei év komolyabb kihívása a karriered területére koncentrálódik. A legalkalmasabb időszak a váltásra a tavasz, úgyhogy ha eddig vacilláltál, vagy úgy érezted, van még hova fejlődnöd, akkor most bátran pontot tehetsz a dilemma végére. Egyelőre úgy fest, a csillagok alapján remek kilátások elé nézel!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást