10 kézzel készített Valentin-napi ajándék

10 kézzel készített Valentin-napi ajándék

Címlap / Otthon / Hobbi / 10 kézzel készített Valentin-napi ajándék

Hamarosan közeledik a szerelmesek ünnepe, ezért érdemes már most elgondolkodni milyen személyes ajándékkal lepjük meg kedvesünket.

Aranyos csomagolás

Ha egy aprósággal leped meg valentin-napra, gondoskodj a megfelelő csomagolásról is!
Szerezz be színes muffin sütő papírokat és egy egyszerű poharat vagy befőttes üveget. Kösd át a papírt egy piros zsinórral vagy szalaggal. Ennyi az egész!

Végtelen szerelmi karperec

Ezek a színes zsinór-karperecek csomózási technikával készülnek. Ha teheted, szerezz be hozzá egy szív formájú gombot, és ezzel kösd össze.
A kör, így a karperec is, a végtelenséget szimbolizálja.

Habcsókba rejtett üzenet

Nyomtass ki színes papírra rövid szerelmi üzeneteket vagy idézeteket és vágd fel csíkokra. („Szerelmem örök”, „Te vagy a csoda az életemben”, „Te vagy az Igazi”) A habcsókfagylalthoz szükséged lesz habcsókokra, fagylaltkelyhekre és olvasztott csokoládéra.
Csorgass olvasztott csokoládét a kelyhekbe és ragassz össze két habcsókot csokoládéval és hagyd megszáradni. A habcsókokat helyezd a kehelybe úgy, hogy egy üzenetet rejtesz el alatta.

Szerelmi virágok

A cserepes pirosas virágok nagyszerű valentin-napi ajándékok.
Helyezd papírtasakba, amelyből szív formákat vághatsz ki, esetleg szalagot fűzhetsz át a papíron – így sokkal sikkesebb és ajándék-jellegűbb.

Kulcs a szívemhez

Valentin napkor talán a legfontosabb hogy szép csomagolásban adjuk át az ajándékot.
Kösd át a pirosas csomagolót egy bársony- vagy selyemszalaggal és fűzz át rajta egy régies kulcsot. Kedvesednek majd elmondhatod, mit szimbolizál a kulcs.

Teás zsákocskák

Szeret teázni? Akkor szerezz be egy finom teát, majd cseréld le a zsinórok végeit személyre szabott piros papírszivekre, amelyekre különböző szerelmi üzeneteket írsz. Pl. „Te vagy az igazi”, „Szeretlek”, „Imádlak”.

Könyvjelző

Ahhoz, hogy el tudd készíteni ezeket a szerelmes könyvjelzőket, szükséged lesz krémszínű és piros nemez anyagra, illetve piros fonalra. Vágj ki a krémszínű nemezből egy téglalap formát, majd vágj ki rajta egy szív alakot.
A piros nemezből vágj ki hullámos vágóval egy kicsit nagyobb téglalapot, majd ragaszd össze a két lapot. Piros fonalból készíts rolytot a végére.

Szíves muffinok

Süss pár hagyományos muffint, és miután megsültek, egy éles késsel vágj ki a tetején szívformát, amelybe málna dzsemet csöpögtetsz.
Helyezd egy stílusos, piros papírral bélelt dobozba.

Csokoládé csomagolás

A bolti csokoládét csomagold át egy házi készítésűbe, amelynek a belső oldalán egy szerelmes levél van.
Ennél az ajándéknál nagy a meglepetés ereje, így a csokoládé kétszeresen édesebb lesz!

Csokoládé torta

Egy édes desszert nagyszerű ajándék valentin-napra. A csokoládé torta hatalmas örömforrás, ráadásul nagyon egyszerű az elkészítése. Egy piskótalapot kell megsütnöd és kedved szerinti krémmel megtöltened.
A tetejét öntsd le olvasztott csokoládéval, és díszítsd piros bogyós gyümölcsökkel.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!