Szerelem / Párkapcsolat

Kezdtek eltávolodni egymástól? Tippek az összemelegedésre, melyek eddig eszedbe sem jutottak

Lehet, hogy még csak most ismerkedtek és azért szeretnéd, hogy felpörögjenek az események, de az is előfordulhat, hogy már évek óta együtt vagytok és jó lenne egy kicsit visszatalálni egymáshoz. Nehéz fenntartani folyamatosan a lángot, ha már hosszú ideje együtt vagytok és a napi rutin mellett kevés idő jut egymásra. Lássuk, milyen egyszerű apróságokkal kerülhetsz mégis közelebb a szerelmedhez!

Utazzatok el együtt!

A közös utazások nagy vízválasztók lehetnek egy kapcsolatban, hiszen vagy összekovácsolja a két félt vagy gyorsan előhozza azokat a problémákat, amiket lehet, hogy csak évek múlva vennétek észre.

Legyünk pozitívak, jól fog elsülni és közelebb kerültök majd egymáshoz. Már azzal is, hogy tervezgettek, készülődtök és álmodoztok, majd persze visszaszámoltok.

Egy közös utazás azért is szuper, mert együtt tapasztaltok meg új élményeket, új oldalról ismeritek meg egymást és szinte észrevétlenül így kerültök egyre közelebb egymáshoz.

Vágjatok bele egy kalandba!

A mindennapok könnyen elszürkülhetnek és unalmassá válhatnak, ezért fontos, hogy időről-időre felpörgessétek magatokat egy kicsit.

Ha közösen belevágtok egy kalandba, azaz kicsit kiléptek a komfortzónátokból, az úgy hoz majd közelebb titeket egymáshoz, hogy észre sem veszitek majd.

Egy közös vidámpark, egy bungee jumping vagy valami elsőre őrültségnek hangzó ötlet, ami felpörgeti az adrenalint szuper mérföldkő lehet a kapcsolatotokban.

Ilyen helyzetekben ugyanis teljesen máshogy működnek a hormonok, másképp látod a másikat, és később is más szemmel tekintesz majd a kapcsolatotokra, ha együtt éltek át ilyen forró pillanatokat.

Egyetek közösen!

Az étkezés nem csak a mindennapi rutin része, fontos társasági esemény is, aminek igenis meg kell adni a módját. Nem kell persze mindennap étterembe járni vagy különleges ételeket főzni, hiszen erre se pénzetek, se időtök, se energiátok nem lenne.

Amit azonban egyszerűen megtehetsz, az az, hogy a legegyszerűbb ételeket és étkezéseket is romantikussá vagy személyessé teszed azzal, hogy megterítesz, kikapcsolod a TV-t, asztalhoz ültök és csak egymásra figyeltek evés közben.

Ha ez néha összejön, már az is szuper, ezután pedig jöhet a következő szint, amikor néha egymásnak főztök vagy havonta egyszer elmentek egy menő étterembe!

Nyílj ki neki!

Biztosan hallottál már arról a mágikus kérdéssorozatról, amin, ha átrágod magad valakivel, akkor varázsütésre egymásba szerettek. Akár hiszel benne, akár nem, az biztos, hogy van benne valami.

Persze számos tényező befolyásolja azt, hogy mikor mit érzel, és kihez vonzódsz, de az biztos, hogy ha megnyílsz valakinek, azt biztosan értékelni fogja.

Ha úgy érzed, hogy mostanában ritkábban beszéltek meg komoly dolgokat a kapcsolatotokban vagy kevesebb idő jutott az elmúlt időszakban az érzéseitekre, akkor szánjatok rá egy lelkizős estét egy üveg bor mellett és merüljetek bele a beszélgetésbe!

Változzatok együtt!

A változás visz előre mindent, ez az egyetlen dolog, ami állandó. Akár akarsz változni, akár nem, ez biztosan az életed része lesz, azaz sokkal jobban jársz, ha elfogadod.

Az pedig még izgalmasabb, ha együtt változol a szerelmeddel, látod, hogy fejlődik, hogy csiszolódtok és egyre jobban működtök együtt.

A lényeg, hogy néha törjétek meg a rutint és adjatok esélyt a másiknak a változásra, a bizonyításra vagy csak arra, hogy valami újban próbálhassa ki magát.

Beszélj hozzá!

A hosszú kapcsolatok titka a jó kommunikáció.

Lehet, hogy elcsépelt és már sok helyen hallottad, de az is lehet, hogy félreértetted és csak azt gondolod, hogy jól kommunikálsz, csak valami mégsem működik igazán jól.

A megfelelő kommunikáció nem csak abban nyilvánul meg, hogy beszélgettek, hallod, amit mond, hanem, hogy te is elmondod, hogy mire van szükséged, és nem csak magadban puffogsz.

Tipp: Próbálj meg mindennap legalább 10 percet szentelni arra, hogy megbeszéljétek, hogy kivel mi van, mik történtek és van-e valami, amin változtatnotok kell.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW