Keretezd be magad! – A leggyönyörűbb DIY tükörkeretek

Keretezd be magad! – A leggyönyörűbb DIY tükörkeretek

Címlap / Otthon / Dekor / Keretezd be magad! – A leggyönyörűbb DIY tükörkeretek

Még egy olyan napi használatú tárgy is lehet teljesen egyedi, mint egy tükör, így nem csak a hasznos funkcióját láthatja el például a reggeli vagy esti készülődésnél, de csodálatos szobadísz is válhat belőle. Mutatunk néhány egyszerűen megvalósítható, mégis nagyon mutatós csináld magad variációt a tükörre, hogy te is ötletesen bekeretezhesd a sajátodat.

Boho style

Ha nem tudod megunni a bohém, hippie stílusú dolgokat, vagy szimplán az örök tavasz szerelmese vagy, akkor miért ne nézhetnél vissza magadra minden nap csodálatos virágkeretben?

Ehhez a gyönyörű tükörhöz nem lesz másra szükséged, csak selyemvirágokra, ragasztópisztolyra és esetleg néhány szaténszalagra vagy gyöngyre, ha mással is feldobnád a keretet.

Ragaszd végig az egész rámát, vagy akár csak L-alakban a tetejét és egy oldalát: mindkét módon gyönyörű lesz!

Ágas-bogas

Ha szereted a természetes dolgokat, akkor ezt jelenítsd meg a tükrödön is!

Szedj néhány szárazabb gallyat, majd tisztítás után egy metszőolló segítségével vágd ezeket kisebb-nagyobb darabokra.

Egy ragasztópisztollyal rögzítsd őket szorosan egymás mellé a tükör keretén úgy, hogy akár egymás felett és alatt bújtatod át az ágacskákat.

Napfényes

Ha kerek tükröd van, akkor is varázsolhatsz hozzá csodálatos keretet: ehhez nem lesz más dolgod, mint a tükröt felerősíteni a falra, vagy akár egy előre lefestett falemezre, és körülötte szegeket is beleütni a felületre úgy, hogy a különböző távolságra lévők szimmetrikusak legyenek.

Ezután egy vékony aranymadzaggal alakíthatsz ki köré egy geometriai hatású formát, mint a képen látható nap.

Nagyon modern és mutatós lesz így a tükröd!

Hófehér

Ha a letisztult, fehér dekorációt szereted a lakásban, az nem azt jelenti, hogy a tükröd unalmasan kell, hogy kinézzen.

Egy sima fakerettel keretezd be a tükröt, majd ragassz a tetejére művirágot, pillangót, madarat, vagy akár kagylót is, majd az egészet fesd le fehérrel, a kerettel együtt.

Ha megszáradt a festék, nagyobb fehér gyöngyöket is ragaszthatsz elszórva a kompozícióba.

Aranyos

Ha igazán trendi tükröt szeretnél, akkor keretezd be egy vékony arany kerettel, és fess le arany színűre egy nagy adag hurkapálcát is.

A pálcákat darabolt fel úgy, hogy három-négy különböző hosszúságú darabjaid legyenek, amelyeknek az egyik vége srégen van bevágva.

A pálcákat szorosan egymás mellé kell ragasztanod, és a tükörhöz rögzítened.

Ez a tükör elég időigényesen készül el, de cserébe hihetetlenül látványos és trendi lesz a végeredmény!

Erdei stílus

A mi egyik kedvencünk ez az erdei házakba is illő tükör lett, amelynek a keretét vékony gallyszeletkék adják, és spárgával lehet a falra rögzíteni.

A szeleteket mozaikszerűen egymás mellé ragasztva tudod kidekorálni így a tükröt, és akár a képen, te is írhatsz rá, vagy véshetsz bele monogramokat, szavakat vagy apró mintákat, amelyek minden alkalommal megmosolyogtatnak majd, ha tükörbe nézel.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást