Szerelem / Párkapcsolat

5 kérdés, amit tegyél fel neki az első együttlét előtt

Volt már nemi betegséged?

Biztos, hogy nem ez a legjobb vágykeltő, de érdemes beszélni róla. Az természetesen alapvető, hogy egy friss kapcsolat elején gumi óvszerrel védekezzetek. Manapság azonban az sem ritka, hogy ha hosszabb távon a párok már tablettára váltanak, egészségügyi teszteket kérnek egymástól.

De ha ezt túlzásnak tartod, akkor is beszéljetek a szexuális előéletetektől, mert vannak olyan betegségek (pl. herpesz), amiket ha egyszer elkap valaki, a vírus már örökre a szervezetében marad. És ugye, nem szeretnéd egy egyéjszakás kaland nyomát egész életedben magaddal hordozni?

Biztosan egyedülálló vagy?

Banálisnak tűnik, de sok kellemetlenségtől megkímél. Nem egyszer fordult elő a világtörténelemben, hogy férfiak úgy csábítottak el nőket, hogy közben egy másik otthon várta őket. Egy ilyen egyenes kérdéssel ezért rengeteg rossz pillanattól megkímélheted magadat, és ugye te sem akarsz egy párkapcsolatot, vagy rosszabb esetben egy családot tönkretenni?

Szép kocsi. Jól megy vele a csajozás?

Mindenképpen tegyél fel egy olyan kérdést is a srácnak, amivel finoman provokálod, mert jó megnézni, ez mit hoz ki belőle. Van, akit már egy ilyen kérdés is agresszívvá tesz, vagy csak elkezd gyorsan magyarázkodni. De ha poénra veszi, és vicces választ ad, az jó jel!

Olvastad már?  Vajon a kutyád téged tart falkavezérnek? Az alábbi jelekből kiderül

Jóban vagy az exeiddel?

Nem azért kell megkérdezned, hogy utána féltékenykedhess, hanem azért, hogy lásd, miként beszél a srác volt barátnőiről. Ha érzed rajta, hogy tisztelettel (bármi történt is közöttük), az jó jel arra nézve, hogy veled is így viselkedik majd, és nem csak egy könnyedén cserélhető tárgyként kezeli a csajokat. De véletlenül se kezd el faggatni, mert azzal fénysebességgel elijesztheted!

Mire számítok?

Ezt ne neki, hanem magadnak tedd fel. Mindegy, hogy egy könnyed szexuális jellegű kapcsolatról van szó, vagy egy komolyabb dologról, fontos, hogy a te elvárásaid egyezzenek az övével. Ezzel elkerülheted azt, hogy padlóra küldjön a dolog, és azt is, hogy a kettőtök viszonya haraggal végződjön.