5+1 kényelmes nyári cipőfazon a 2020-as trendek szerint – Lelőhelyekkel

5+1 kényelmes nyári cipőfazon a 2020-as trendek szerint – Lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / 5+1 kényelmes nyári cipőfazon a 2020-as trendek szerint – Lelőhelyekkel

Az idei évben mint mindenben, úgy a cipődivatban is a 90-es, 2000-es évek visszatérése jellemző. A szögletes formák, a pántok, feltűnő színek és a különleges díszítések jellemzik a mostani darabokat, de még mindig divatosak a fémes és élénk (különösen az élénk kék és a narancssárga) árnyalatok és a hagyományos fekete és nude szandálok is. Ami újdonság, az az átlátszó műanyagok használata, amivel igazán egyedi összhatást lehet elérni – ezt az anyagot a cipők pántjára, sarkára is szokták alkalmazni. 

A következő modelleket érdemes beszerezned, ha te is szeretnél felülni erre a hullámra!

Érdekes pántok

Minél több egy cipőn a pánt, annál jobb. Lapos és magasabb sarokkal is találni olyan sarukat és szandálokat, amik különleges pántokkal vannak díszítve, ráadásul elegánsabb és lazább stílusban is fellelhetőek ezek a cipők. A vékony pántos darabok igazán elegánsnak számítanak, ráadásul jól is tartják a lábadat, ezért kényelmesek is. Csak rajtad múlik, hogy a feltűnőbb vagy a visszafogottabb árnyalatokra szavazol, a lényeg, hogy keresd a játékosságot! Kombinálhatod őket ruhával, farmerrel, paperbag nadrággal, vagy most divatos bermuda shortokkal is.

1. Deichmann, 2. CCC, 3. ecipo.hu, 4. Zara (háttérkép: AlexKlen & stux Pixabay.com)

Ékszerrel, kövekkel díszített darabok

A gyöngyös, köves díszek sem mentek még ki a divatból, azonban az arany láncokkal díszített cipők számítanak most a legdivatosabbnak. Tűsarkú szandálokon találni a legtöbbször ilyen „ékszert”, ezért ünnepi alkalmakra szuper választásnak számítanak. Az elegáns szettek – például egy maxiruha vagy lenge anyagú nadrágkosztüm – mellett farmerrel és fehér pólóval is jól mutatnak, bátran kombinálhatod őket ilyen egyszerűbb ruhadarabokkal is, hiszen úgyis a lábadé lesz a főszerep!

1. ecipo.hu, 2. Zara, 3. H&M, 4. H&M (háttérkép: AlexKlen & stux Pixabay.com)

„Csúnya” cipők

Úgy tűnik, a csúnya cipők nem mennek ki a divatból, ez pedig azért is jó hír, mert nagyon kényelmesek. Minden színben találni belőlük, ezért remekül feldobhatnak egy monokróm szettet, más árnyalatokkal kombinálva pedig vidámabb összhatást érhetsz el velük. Arra ügyelj a választásnál, hogy ha nagyobb a lábad, próbálj olyan cipőt választani, aminek a sarka nem nyúlik annyira hátra, hiszen ez optikailag még nagyobbá teheti. Kombinálhatod farmerrel, midiszoknyával, egy laza blézerrel és akár ruhával is, egyszerűen nem lőhetsz mellé, ha az árnyalatok illenek egymáshoz.

1. Deichmann 2. CCC, 3. Zara, 4. H&M (háttérkép: AlexKlen & stux Pixabay.com)

Szögletes orr és talp

A tömbsarkak megjelenése után várható volt, hogy a szögletes orrú és talpú cipők is visszajönnek a divatba. Ennek előnye, hogy nem fog róluk lelógni a lábujjad, emiatt kényelmesebbek is, mint a lekerekített változatok. A papucsoktól kezdve a szandálokon át mindenhol megtalálni ezt a formát, ami néhány évtizeddel ezelőtt igazán menőnek számított. Ezeket a cipőket bármivel kombinálhatod, annak ellenére, hogy elegánsabb vonalat képviselik. Egy csinos ruhával éppen annyira jól mutatnak, mint egy farmerrel.

1. Deichmann 2. CCC, 3. ecipo.hu, 4. Zara (háttérkép: AlexKlen & stux Pixabay.com)

Magassarkú papucsok

Az idei év nagy visszatérői a magassarkú papucsok. Legtöbbször közepes vagy magas sarokban kaphatóak, de szerencsére elég vastag a sarokrész, így hosszabb távon nem számítanak kényelmetlennek. Olyan darabokat is találhatsz, aminek a sarka különlegesebb, például fémmel díszített, ezekben igazán a lábaidra irányíthatod az emberek tekintetét. Másik előnyük, hogy remekül kombinálhatóak ruhákkal, nadrágokkal is, így akár a sportos, akár az elegáns szettre szavazol, nyert ügyed lesz.

1. Deichmann 2. ecipo.hu, 3. Zara, 4. H&M (háttérkép: AlexKlen & stux Pixabay.com)

Sportos papucs

A sneakerek nyári változatai a sportos papucsok, amiket nem csak a strandra tudsz felvenni, hanem bővebb ruhákkal, farmerrel és culotte-okkal is kombinálhatod őket. Számtalan színben kaphatóak és az összes nagy sportmárkánál találhatsz retro vagy éppen modern darabokat is. Ha számodra a kényelem az elsőszámú szempont a cipőválasztásnál, akkor eljött az ideje annak, hogy beszerezz egy ezekhez hasonló, sportos pacskert is a nyári szezonra!

1. Deichmann 2. CCC, 3. ecipo.hu, 4. H&M (háttérkép: AlexKlen & stux Pixabay.com)

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást