12 kék ruha, amely megidézi a nyarat – Neked is be kell szerezned!

12 kék ruha, amely megidézi a nyarat – Neked is be kell szerezned!

Címlap / Stílus / Divat / 12 kék ruha, amely megidézi a nyarat – Neked is be kell szerezned! / 3. oldal

Túlfűtött romantika

A fodrok idén is hatalmas népszerűségnek örvendenek, szóval bátran illesszük be a ruhatárunkba. Ezt a ruhát ráadásul még romantikusabbá teszi az extra hímzés.

Tavasszal: Még egy ilyen nagyon nyárias darabot is felvehetsz egy kellemes tavaszi napon. Farmerdzsekivel és sportcipővel ideális szabadidős outfit, de magassarkúval és bőrdzsekivel akár randira is felveheted!

Ránk szabva

Ha szeretjük a feszesebb, testhezálló darabokat, megtaláltuk a megfelelő ruhát kékben. Vehetünk hozzá lapos, de akár magas sarkút is, attól függően, hogy éppen milyen kedvünk van.

De még akár egy sneakerrel is jól kombinálható.

Tavasszal: A testhezálló ruhákban rengeteg a lehetőség! Felvehetsz rá egy derékvonaladig érő kötött pulcsit, de blézerre és farmeringgel átkötve menő.

Selyembe burkolva

Mostanában szerintem már mindenki alig várja, hogy legyen valami apró akár családi esemény, amire ki lehet öltözni. Ez a rakott szatén ruha pont erre tökéletes. Ha picit csinosabban szeretnénk felöltözni, csak kapjuk elő a szekrényből és már indulhatunk is.

Tavasszal: Ilyenkor még nem hagyhatjuk szabadon a vállakat, ezért felvehetünk a ruha alá egy testhezálló, fényes anyagú, hosszú ujjú felsőrészt. Bokacsizmával és hozzá illő blézerrel tehetjük még melegebbé.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást