12 kék ruha, amely megidézi a nyarat – Neked is be kell szerezned!

12 kék ruha, amely megidézi a nyarat – Neked is be kell szerezned!

Címlap / Stílus / Divat / 12 kék ruha, amely megidézi a nyarat – Neked is be kell szerezned!

Csak csukjuk be a szemünket és képzeljük el, hogy meleg van. Már elég egy könnyed kisruha, nincs szükség harisnyára, nyugodtan felvehetjük hozzá a kedvenc szandálunkat és párosíthatjuk akár még egy szalmakalappal is. Igen! Na ide szeretnénk eljutni minél hamarabb. 

Bármi is legyen a kedvenc fazonod, szabásod, mindegy, hogy a mini, a midi vagy a maxi ruhákért vagy oda, alábbi válogatásunkban mindenféle égkék ruhát összegyűjtöttünk, hogy tényleg mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet. Imádjuk ezt a színt és bátran merjük ajánlani. 

Izgalmas csíkok

A tengerész csíkok soha nem fognak kimenni a divatból. Nyugodtan kombinálhatjuk őket egy hatalmas szalmakalappal, hogy még a nagyvárosban is kicsit olyan érzésünk legyen, mintha a tengerparton sütkéreznénk. Igen is kell egy kicsit néha legalább képzeletben utazni, ha a valóságban mostanában nehezen tehetjük meg.

Tavasszal: Egy elegáns fehér blézerrel és fehér magassarkú szandállal exkluzív megjelenésed lehet benne, de egyszerű farmerdzsekivel és sportcipővel igazi szabadidős szerkóvá válhat.

Inspiráló korszak

Akár a Bridgerton sorozat ihlette összeállításunkba is betehettük volna ezt a csodás világoskék ruhát, hiszen a szabását tekintve egy az egyben odaillik. Talán a hosszát nem nézték volna jó szemmel abban a korszakban, de a szabás tökéletesen azt a hangulatot idézi.

Tavasszal: Ez a ruha szinte kiált egy derékig érő válltöméses fehér blézer után, amivel azonnal még elegánsabbá válik az összhatás. Ha az idő úgy kívánja, fehér tapadós csizmával is hordhatod. Hétköznapokra a kis fehér kardigánodat is felveheted rá egy vékonypántos szandállal.

A pöttyös az igazi 

Ha picit nagyobb pöttyöket szeretnénk, tökéletes választás ez a midi ruha. Dobd fel egy fekete, minőségi bőrszíjjal és hordj hozzá magassarkú szandált! Persze lazára is veheted a figurát egy papuccsal.

Tavasszal: Felsőruházatnak fekete bőrdzsekit tudunk elképzelni, a lábbeli pedig akár egy rövid zoknicsizma is lehet!

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»