Tésztasaláta
Nagy kedvenceim közé tartoznak a tésztasaláták, amiket szívesen eszek vacsorára is. Remekül eltelítenek, és annak ellenére nem tartalmaznak sok szénhidrátot, hogy tésztára építenek.
Az elkészítése nagyon egyszerű ezeknek a fogásoknak: egyszerűen főzd meg a kedvenc tésztádat (25-50 gramm száraztésztánál nem is kell több vacsorára), és készíts hozzá olyan salátát, ami megfelel a szezonnak. Én rendszerint valamilyen zöld levelest, friss fűszernövényeket, paradicsomot, uborkát és hagymát szoktam összevágni, de természetesen bármilyen zöldséget felhasználhatsz.
Már csak az öntetről kell gondoskodnod – ha diétázol, figyelj rá, hogy ne tartalmazzon sok zsírt, olajat!
Az elkészítése nagyon egyszerű ezeknek a fogásoknak: egyszerűen főzd meg a kedvenc tésztádat (25-50 gramm száraztésztánál nem is kell több vacsorára), és készíts hozzá olyan salátát, ami megfelel a szezonnak. Én rendszerint valamilyen zöld levelest, friss fűszernövényeket, paradicsomot, uborkát és hagymát szoktam összevágni, de természetesen bármilyen zöldséget felhasználhatsz.
Már csak az öntetről kell gondoskodnod – ha diétázol, figyelj rá, hogy ne tartalmazzon sok zsírt, olajat!
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!