5+1 dolog, amit októberben olcsóbban be tudsz szerezni, mint az év többi hónapjában

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 dolog, amit októberben olcsóbban be tudsz szerezni, mint az év többi hónapjában

Kép forrása: Milkos/depsitphotos.com

Onnantól kezdve, hogy te vezeted a háztartást, hamar kitapasztalod, mit mikor érdemes beszerezni. Hogy a zöldségek és gyümölcsök mely időszakban kerülnek kevesebbe, vagy hogy nyár végén tudod a legolcsóbban megvenni a téli holmikat. De azzal sem árt képben lenni, hogy októberben melyek azok a tárgyak és ruhadarabok, amik olcsóbbak, mint az év többi szakaszában!

Farmernadrágok Kép forrása: pexels.com

Szeptember elején minden az iskolakezdésről szól, ezért rengeteg farmernadrágot dobnak piacra a tervezők, hogy ezeket az évkezdésre beszerezzék maguknak a vásárlók.

Ez viszont október közepére épp lecsillapodik, és a legtöbb üzletben a megmaradt darabokat olcsóbban adják, hogy az őszi-téli farmereknek adhassák át a helyet.

Meglehet, hogy ilyenkor már nincs akkora választék méretben vagy stílusban a leértékelt farmernadrágok között, de könnyen előfordulhat, hogy kincsekre bukkansz, szuper áron!

Téli kabátok Kép forrása: pexels.com

Az igazság az, hogy a téli kabátok tavasszal még olcsóbbak, de addigra már minimális választék vár rád, és még kevesebb méretből válogathatsz.

Ezeket a darabokat viszont még most, az őszi szezon közepén/végén jó áron adják, és majd a hivatalos téli szezontól kezdve, nagyjából novembertől viszik fel az árakat.

Az emberek többsége ugyanis a hűvös idő beköszöntével indul bevásárlókörútra, így még nem csak a tömeget előzheted meg, de bőven lesz választék is!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?