Gwyneth Paltrow szexjátékszerekkel fűszerezi az Anyák Napjára szóló ajándékajánlóját

Gwyneth Paltrow szexjátékszerekkel fűszerezi az Anyák Napjára szóló ajándékajánlóját

Címlap / Szerelem / Szex / Gwyneth Paltrow szexjátékszerekkel fűszerezi az Anyák Napjára szóló ajándékajánlóját

Gwyneth Paltrow hagyományosan merész ajánlatokkal lepi meg az anyukákat az Anyák Napja alkalmából. A 51 éves egykori színésznő, aki manapság a Goop életmód márkája mögött áll, idén is szexjátékszereket sorakoztatott fel ajándékként az ünnepre. A Goop weboldalán kedden (2024. április 23-án) közzétett 136 ajánlás között három magas árkategóriás vibrátor is szerepel. (x)

A Goop hírlevele kiemelten ajánlja a Womanizer Next nevű terméket, melyről azt írják, hogy „csendes, okos és olyan érzést kelt, mintha orális szexet élvezne az ember”. Ez a vibrátor 219 dollárba kerül (Magyarországon mindössze 79.990 Ft-ba), és a forradalmi 3D Pleasure Air technológia alkalmazásával teremt stimuláló hatást.

A listán továbbá helyet kapott egy kétvégű wand vibrátor, valamint egy okosvibrátor is, nem beszélve egy pikáns női vágyfokozóról

Az Oscar-díjas színésznő, Blythe Danner 81 éves hollywoodi színésznő lánya, korábban már kapott kritikákat, amiért nyíltan reklámozási céllal szerepeltet intim játékszereket az Anyák- és Apák Napjára szóló ajándéklistáin. Tavaly például négy vibrátor szerepelt az anyák napi ajánlatok között, és egy 199 dolláros szexjátékot ajánlott az apáknak is ajándékként.

A Goop üzenete az idei ajándéklista kapcsán: „Ők vezettek minket, neveltek és biztonságot nyújtottak számunkra. Ők az anyáink, mostohaanyáink, nővéreink, nagynénjeink, barátaink, tanáraink és még sokan mások. Mindennap ünnepeljük őket, de az Anyák Napja különösen jó alkalom erre. Tanácsunk? Kezdj egy kérdéssel: Mit nem venne meg magának? Lehet, hogy egy sóval dúsított fejbőr radír, amit mindig is ki akart próbálni, vagy egy finoman faragott arany szív medál, amely jól mutatna a nyaklánc-kollekciójával, vagy egy illat, amely török rózsával és jázmin sambac-kal keveredve egy tavaszi rétre repít.

Gwyneth Paltrow már évek óta nyíltan kommunikál az erotikus termékekről, melyet a saját márkája alatt is büszkén forgalmaz. A színésznő számára kifejezetten fontos, hogy tabuk nélkül beszéljünk és éljük meg szexualitásunkat.

Magyarországon ez a fajta nyitottság apró lépésekkel, de egyre magabiztosabban jelenik meg a médiában és köztudatban. Egyre nagyobb igény van a szexedukációra és a szexualitás elfogadására, megértésére. A különböző felnőtt játékszerek nem csupán saját testünk megismerésében, megértésében és elfogadásában nyújtanak segítséget, de alkalmazásukkal a párkapcsolatunk minősége is fejleszthető.
A Vágyaim.hu (Magyarország egyik legnagyobb kínálatával rendelkező szexshopja) elkötelezett híve a hosszú távú párkapcsolatban élők támogatásának. Nem csupán a széles termékpalettájával teszi ezt, hanem számos szervezet számára nyújt támogatást (legközelebb a Tudatos Nők Napján), valamint edukációs tartalmak gyártásával is.

Nyitókép: arp/depositphotos.com

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!