5 apró dolog, amit megtehetsz, hogy jobban érezd magad munka közben

Zabolai Margit
Írta: ,

Életünk jelentős részét a munkahelyünkön töltjük, és ezt a dolgot lehet utálni, de attól még tény marad. Szerintünk produktívabb, ha inkább arra keresel megoldást, hogy ez alatt az idő alatt is a lehető legjobban érezd magad – és néha ehhez nem is kell sok!

Apróságnak tűnhet, de az igazság az, hogy a legtöbb ember képes megfeledkezni arról, hogy elegendő folyadékot igyon.

Szomjan persze nem halunk merő hanyagságból, de amikor azt érzed, hogy szomjas vagy, már késő: a legjobb az lenne, ha annyi folyadékot fogyasztanál, hogy ez az érzés sose következzen be.

Ha van víz az asztalodon, és rendszeresen kortyolsz belőle, elkerülheted a fejfájást, a fáradtságot, frissebb leszel. De ne palackban tartsd a vizet, mert nagy úr a lustaság, és sajnos még a kupakot sem vagyunk sokszor hajlandók letekerni róla. Töltsd ki pohárba, mert azt nagyobb valószínűséggel hajtod fel!

Nevelj egy kis növényt! Kép forrása: cb2.com

Kutatások támasztják alá, hogy a természet közelsége jót tesz a hangulatodnak, a stressz-szintednek, a szívverésednek, még akkor is, ha mindez csak egy apró cserepes növény formájában valósul meg.

Válassz olyan növényt, aminek nem kell sok víz, például valami pozsgásat, így kis zöld barátod kibírja a nyaralásaidat, húzósabb munkanapjaidat is, viszont biztos, hogy pozitív energiával és kreativitással ruház fel, ahányszor csak ránézel!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba