Divat / Stílus

Hogy áll rajtad a kardigán? Ez különbözteti meg a nyúzott mamit és a divatikont

Hogy áll rajtad a kardigán? Ez különbözteti meg a nyúzott mamit és a divatikont

Ne viselj alatta vastag, laza ruhákat

Ez a krémszínű kardigán maga a stílus, de közel sem mutatna ilyen jól, ha nem a megfelelő öltözéket viselné alatta a modell. A kardigán lehet kifejezetten elegáns, sőt, modern viselet, azonban a vastag, kötött anyag hajlamos nagyobbnak mutatni testünket a kelleténél. Ezért célszerű, hogy vékony textilből készült, testhez simuló felsőt hordjunk alatta. 

 

A megfelelő hossz is fontos

Nem mindegy, milyen hosszúságú kardigánt viselünk, hiszen választhatunk csinos és kifejezetten előnytelen hosszúságú darabok közül is. Ha szoknya vagy ruha van rajtad, a legjobban a szoknya alját majdnem takaró (1-2 ujjnyival feljebb is érhet) kardigánt választasz.

Ha nadrágot viselsz, a hossz kevésbé kőbevésett. Csak arra kell figyelned, hogy az alakodhoz illeszkedő kardigánt hordj. Például széles csípő esetén ne csípőmagasságban végződjön a kardigán, inkább egy arasszal alatta, esetleg derékvonalban. Az extra-hosszú darabok leginkább a magas lányok számára előnyösek, de szükség esetén egy magassarkúval te is azzá válhatsz!

 

Egy póló-leggings kombó mindig jó választás

A kardigán sokoldalú ruhadarab és nem kell feltétlenül nagyis vagy konzervatív hatást kölcsönöznie. Ha egy cicanadrág és T-shirt, vagy vékony pulcsi fölé veszed, kifejezetten sportos lesz az összhatás. A divatban az a jó, hogy kedvünkre variálhatjuk a szabályokat: a modell táskája, napszemüvege és kardigánja elegáns, a felső és a sportcipő pedig sportos, mégis tökéletes a megjelenése.

 

Az öv mindig jó ötlet

Sokan azért hordják a kardigánt, hogy jótékonyan eltakarják testüket, pedig egy laza, vastag ruhadarab csak még nagyobbnak mutatja viselőjét. A derék kihangsúlyozása szinte minden nőnek jól áll és egy kardigán viselésekor különösen ajánlott megoldás. Öv nélkül a modellen látható outfit nagymamásnak, sőt, kifejezetten slamposnak hatna, így pedig összeszedett és stílusos.

 

Még több divatos inspirációt találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást