Amit a karantén alatt tanultam, az megváltoztatta az önbizalmamat

Amit a karantén alatt tanultam, az megváltoztatta az önbizalmamat

Címlap / Stílus / Divat / Amit a karantén alatt tanultam, az megváltoztatta az önbizalmamat / 2. oldal

Az elmúlt év – többek között – nem a divatól szólt: tegye fel a kezét, aki karantén alatt nem hordta kínosan sok napon keresztül ugyanazt a kinyúlt mackóalsót és nem vett részt online meetingen mamusszal a lábán. Az alábbi hat dolgot tanultam az öltözködésről a járvány óta.

Egy kényelmes szettel sosem fogsz mellé

COVID előtt egyáltalán nem költöttem szabadidő ruhára. Csak utcai, alkalmi vagy munkahelyi outfitek lógtak a szekrényemben, amiket nemigen tudtam hordani az otthon töltött hosszú hónapok alatt.

Mivel nem vagyok otthonülő típus, nem igazán volt gyakorlatom az otthoni ruhaviselésben, ezért be kellett szereznem pár kényelmes ruhát. Nem volt konkrét elképzelésem, de keresgéléskor ösztönösen a passzoló szetteken akadt meg a szemem és rájöttem, hogy milyen egyszerű és nagyszerű tipp ez az öltözködés többi terén is.

Gyors bevásárlás, csajos este vagy akár otthoni borozás: egy passzoló outfit mindig remek választás és kiegészítőt, dzsekit, cipőt is könnyebb hozzá választani. Ha nincs reggel ötletem, ma már ezek után nyúlok szekrényben.

 

 

Ha bizonytalan vagy, gondolj a kényelemre

Nem tudom, ki hogy van vele, de mivel az elmúlt évben szinte csak kényelmes öltözéket viseltem, napjainkra a csinos, de kényelmetlen holmik iránti toleranciám meglehetősen visszaesett. Azóta csak 100 százalék pamut holmikat keresek és hiába ál jól egy műszálas blúz, nem veszem meg. Ugyanez a helyzet a farmernadrágokkal is, már fontosabb a kényelem, mint az, hogy milyen feszes feneket csinál.

 

 

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»