Karácsonyi és szilveszteri sminkek

Karácsonyi és szilveszteri sminkek

Címlap / Stílus / Arc / Karácsonyi és szilveszteri sminkek

A téli ünnepek kiváló alkalmat teremtenek arra, hogy tündöklő sminket készíts magadnak. Előnyt élveznek a karácsony idéző ragyogó színek, mint az arany, vörös, kék vagy ezüst!

Csillámos szemek

A felső szemhéjakat fesd át gyöngyházfényű púderszínnel, majd egy vékonyabb sminkecsettel rajzolj azúrkék V-vonalat a szem külső sarkába. A körvonalakat satírozd át fülpálcika segítségével.
A szempillákat húzd ki spirállal vagy ragassz műszempillákat! Arany csillámporral tedd ragyogóvá a szemhéjad és a szempillákat.

Klasszikus füstös

A szénfekete füstös szemeket nem lehet megunni. Karácsonyi partikhoz ideális választás. A módszert biztosan ismered már, ha nem, útmutatónkkal sikerülni fog.
Válassz hozzá természetes hatású, nem túl hivalkodó ajakrúzst, és ne feledkezz meg a pirosítóról sem!

Elegáns gyöngyházfény

Ha elegánsan visszafogott sminket szeretnél készíteni magadnak, szerezz be púder színű szemhéjfestéket három árnyalatban (világos, élénk és teljesen sötét színben).
A világos színt juttasd a szemek belső sarkaira, az élénk árnyalatot a külső V-alakban satírozd

Hópelyhes arcfestés

Vágj ki papírból egy impozáns hópelyhet, majd ecsetelve fesd át a körvonalát ezüstös szemfestékkel. 
A szemeket fesd ezüstös füstösre, az ajkakat pedig fagyos szájfénnyel vond be.

Fagyos szemek

A szemhéjakat egy vastagabb ecsettel fesd világoskék színre, egészen a szemöldök vonaláig. Egy sötétkék árnyalattal színezd a szemhéjak külső sarkát úgy, hogy W-ívet rajzolj, a képen látható formában. A külső körvonalakat satírozd el. A végén húzz fekete tusvonalat a felső szempillák mentén és alkalmazz szempillaspirált.
Az ajkak ebben az esetben is maradjanak világosak, ennyire hangsúlyos szemeknél a száj natúr kell maradjon.

Bájos egyszerűség

Családi összejövetelekre ideális választás, ha visszafogott szemeket festesz, az ajkakat pedig egy elegáns mélybordó színnel hangsúlyozod ki. 
Erős rúzsok esetén mindig ügyelj fogaid fehérségére, ha szükséges végezz előzőleg fogfehérítést. A szemeket fesd egy világos lila, bézs vagy arany színre.

Lila és arany

A felső szemhéjat fesd ki ragyogó arany szemhéjpúderrel, majd sötétlila árnyalattal “füstözd körbe” a szemet. A körvonalakat ebben az esetben is fontos elsatírozni (az ujjaddal vagy fülpálcika segítségével). A szemsminket fejezd be fekete tusvonallal és szempillaspirállal.
Az ajkakra kerüljön világos-rózsaszín rúzs, az orcákat pedig bátran pirosítsd rózsaszínre.

A karácsony színében

Az ünnepélyes lila szín ne csak adventi koszorúnkon jelenjen meg, hanem szemhéjunkon is. Egy kenhető közép-sötét lila szemhéjfestékkel fesd be a felső szemhéjat, sötétkék tusvonallal húzd ki a szemeket, majd sötétkék szempillaspirállal emeld ki szempilláidat.
A száj maradjon visszafogott, alkalmazz szájfényt!

Csajos pink

Egy igazi vadóc smink, ahol a szem és ajkak is hangsúlyt kapnak! Fehér szemceruzával körvonalazzuk a szemet úgy, hogy az alsó szempillák mentén a szem külső sarkában tovább húzzuk az ívet. Élénk pink színnel fessük be a szemöldökcsont alatti részt. Sötétlila árnyalattal satírozzuk be a szemek külső sarkát és az alsó szempillák alatt, a fehér ív mentén.
 
A szempillaspirálról ne feledkezzünk meg! A szájat fessük fagyos pink árnyalatra.

Tüskés tekintet

Ha elég pontos a kezed és türelem terén is jeles vagy, akkor próbáld ki ezt a vadító tusvonalat! A szemeket fesd meleg barnás árnyalatra, majd alkalmazz fekete tust.
Az ajkak maradjanak meleg natúr színűek.Meleg barackszínű pirosítóval emeld ki az arccsontodat!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást