Hogyan legyen tökéletes, füstös szemünk

Hogyan legyen tökéletes, füstös szemünk

Címlap / Stílus / Arc / Hogyan legyen tökéletes, füstös szemünk

A Füstös szem sokáig uralta a divat világát az elmúlt divat-szezonokban és a közeljövőben sem fog megszűnni.

Még mielőtt belevágnánk a közepébe, szeretném kiemelni a színek kéverésének fontosságát, mert a végeredmény azon áll vagy bukik, hogy mennyire jók a színek közötti átmenetek…. .

Ez a művelet elég egyszerű, és ha egyszer megértetted, nem tart tovább 5 percnél elvégezni és megfesteni az igazán füstös tekintetet.

A SMINK TECHNIKÁJA

Alapozás

Először is meg kell alapoznod a smink számára a szemhéjad egy kis szemhéj-alapozóval, ami megakadályozza a sminket abban, hogy összefolyjon, és a smink számára biztosítja a zsírmentes bőrfelületet…

Eyeliner vagy szemtus

A többi sminkkel ellentétben a füstös sminkél először festünk szemtussal, majd később a többit. Attól függően, hogy milyen füstös hatást szeretnénk, használhatunk fekete, szürke vagy barna szemtust a szempillák mentén megfestett vonal számára.

Használd a világosabb árnyalatot

A legfontosabb tulajdonsága a füstös szemnek a világosabb alap és a sötét árnyalat keveredésének hatása. Használj krém színű vagy bézs színű festéket alapnak, és vidd fel egészen a szemöldök csontig ezt a világosabb színt. Használj matt sminket, mer az hosszabb ideig megmarad, és nem kenődik el.

Keverd a sötétebbik színnel

Ha már az alapozás fent van, fel lehet tenni a sötétebbik színt, eltakarva a fél vastagságát a tussal húzott vonalnak, a vonalmentén felfestve. Miután fent a sötét szín, kezd el keverni felfele a szemhéj-gyűrődésig.

Végső simítások

Amikor befejezted a festék felvitelét, fesd ki szempilláid egy pilladúsító szempillafestékkel, és a hatás meg is van!

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!