Életmód / Ezotéria

Ahogyan Te készülsz a karácsonyra – horoszkópod szerint

Ahogyan Te készülsz a karácsonyra – horoszkópod szerint

Nem csak az alaptermészetünket, vérmérsékletünket jelöli, hanem arra is következtetni enged, miként reagálunk egy-egy élethelyzetben. Te vajon hogy bírod az ünnepeket horoszkópod szerint?

Kos

Kosként nagyon szereted te irányítani a dolgokat, ezért alighanem most sem adod ki a kezeid közül a tervezést. Úgy vagy vele, hogy ha mindent megtervezel és megszervezel, akkor minden stimmelni is fog – emiatt aztán hajlamos vagy elúszni a teendőkkel, hiszen jellemző módon az év végi hajtás ilyenkor csúcsosodik ki a munkahelyeden. Márpedig azt a legkevésbé sem szeretnéd, hogy a karrieredet ne csillagos ötössel zárd szilveszterkor.

Hasznos tipp az idei karácsonyra: Bármennyire is nehezedre esik, érdemes legalább a kisebb feladatokat átruháznod a szeretteidre, különben megint csak a fáradtságról fognak szólni az ünnepeid.

Bika

Mint minden Bika, úgy te is nagyon imádod a hasadat, ezért nálad az ünnepek elsősorban az étel körül forognak. Gondosan megtervezed a menüt és minden bizonnyal már hetekkel korábban nekilátsz a sütésnek, tesztfőzésnek, hogy a legfontosabb napokon már minden tökéletesen menjen. Nagyon kedveled azt a forgatagot, amivel az ünnepek járnak, szívesen vásárolsz a szeretteidnek ajándékot, imádsz örömet okozni.

Hasznos tipp az idei karácsonyra: Leginkább az tud lelombozni, ha a családtagjaid nem mutatnak akkora lelkesedést, mint te. Mások sajnos könnyen rád tudják akasztani saját feszültségüket, rossz kedvüket. Idén próbáld ez tudatosan kivédeni!

1 2 3 4 5 6

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást