Kerüld a tömeget, vásárolj online karácsonyra! Íme, a mi kedvenceink, lelőhelyekkel

Kerüld a tömeget, vásárolj online karácsonyra! Íme, a mi kedvenceink, lelőhelyekkel

Címlap / Életmód / Család / Kerüld a tömeget, vásárolj online karácsonyra! Íme, a mi kedvenceink, lelőhelyekkel / 2. oldal

Apának

Az apukák nagyon különleges személyek az életünkben. Pont emiatt nem könnyű megajándékozni őket. Én mindig gondban voltam, amikor édesapámnak kellett ajándékot választanom, aztán mindig valami barkácsdolog mellett döntöttem, mert imádott fúrni-faragni. De nem mindenkinek ezermester a papája, így résen kell lenned, minek örülne igazán. Szerintünk akár ezeknek:

1. Beststuff, 2. Notino (háttér: kunst-mp/istockphoto.com)
  1. Grillkészlet nem csak milliomosoknak 

Gondolkozz csak, miben szuperjók a férfiak… hát persze, hogy a főzésben, grillezésben! Az összes híres chef férfi (na jó, majdnem az összes). A te apukád is szuper grillszakácsnak érezheti magát ezzel az aranyszínű grillszettel. A készlet öt alapvető konyhai eszközt tartalmaz: húsvillát, spatulát, grillkefét, kést és csipeszt. Tavasztól ősz közepéig bármit megsüthet a segítségükkel.

  1. Borotva bőrtokban 

Igaz, hogy ez inkább praktikus ajándék, ugyanakkor gyönyörű is. A férfiak többsége utál borotválkozni, ezzel a csodaszép borotvával azonban igazán stílusosan teheti ezt apukád. A Captain Fawcett Limited borotvakészülék egyszerű használattal biztosítja az arc simaságát. Könnyű tisztán tartani.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást