Életmód / Ezotéria

Utálod vagy imádod? Így viszonyulsz a karácsonyhoz a csillagjegyed alapján

Utálod vagy imádod? Így viszonyulsz a karácsonyhoz a csillagjegyed alapján

Mások viszont már kora ősztől a szeretet ünnepére készülnek, hiszen imádnak ajándékozni és alig várják, hogy szeretteikkel lehessenek. Forralt bor, sütemények, csúnya karácsonyi pulcsik és ünnepi hangulat: te melyik kategóriába tartozol? Izgatottan várod a szentestét, vagy a hátad közepére sem kívánod a rokonokkal való jópofizást és alig várod, hogy véget érjen? Így állsz a karácsonyhoz, a csillagjegyed alapján.

Kos: Pozitív energia és jókedv

A társaságkedvelő és szenvedélyes Kos akkor érzi jól magát, ha történnek körülötte az események és az környezete jó hangulatban van. A levegőben ilyenkor pozitív energia és az optimizmus van, ami téged jóérzéssel tölt el.

Szereted a karácsony meleg, meghitt atmoszféráját és azt, hogy a problémákat végre mindenki egy kicsit félreteszi és arra koncentrál, hogy jól érezze magát. Téged ez a jókedv feltölt, ezért várod a karácsonyt.

Bika: Finom sütemények és kényeztetés

A Bika az a jegy, akinek a legfontosabb az, hogy kényeztessék, így alig várja, hogy eljöjjön a karácsony. Ez ugyanis remek alkalom arra, hogy megajándékozza magát és hódoljon a földi élvezeteknek.

Az év vége nem az az időszak, amikor visszafogod magad, minden családi vagy baráti összejövetel alkalmával bátran fogyasztod az ínycsiklandó karácsonyi nyalánkságokat. Mivel ilyenkor sok olyan finomsághoz jutsz, amihez évközben nem, kihasználod a lehetőségeket.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást