7 jópofa családi film, ami segít az egész családnak kikapcsolódni

7 jópofa családi film, ami segít az egész családnak kikapcsolódni

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 7 jópofa családi film, ami segít az egész családnak kikapcsolódni

Most, hogy a koronavírus miatt nem ajánlatos kimenni a lakásból, előtérbe helyeződtek az otthoni programok. Az egyik legnépszerűbb még mindig a filmnézés, ha pedig az egész családdal közösen ülnétek le a tévé elé, de a Jégvarázst már kívülről fújjátok, válasszatok az elmúlt néhány év legviccesebb, legizgalmasabb családi filmjei és vígjátékai közül!

Pokémon – Pikachu, a detektív

A Pokémonok világa ismét reflektorfényt kapott, mindenki kedvence, Pikachu pedig egy élőszereplős vígjátékban tért vissza!

A történet szerint Tim édesapja eltűnik, a fiú pedig úgy dönt, hogy mindent elkövet, hogy megtalálja őt – ha kell, akkor egyedül. 

Ekkor hozza össze az élet váratlanul Pikachuval, akit valamilyen furcsa oknál fogva csakis ő képes hallani.

Ők ketten pedig összeállnak, hogy megmentsék a fiú apját, de ez persze nem megy nekik olyan egyszerűen.

 

2019 élőszereplős Disney-filmjei

Tavaly több élő szereplőkkel leforgatott Disney-film is készült: a Dumbó mellett az Aladdin és az Oroszlánkirály is megérkezett a képernyőre.

Valójában bármelyiket érdemes megnézned a családdal, hiszen egytől-egyig kifejezetten szórakoztatóak és izgalmasak lettek.

A Dumbó történetét jelentősen megváltoztatták az eredetihez képest, némileg az Aladdin forgatókönyvét is átírták, míg az Oroszlánkirály majdnem képkockáról képkockára ugyanaz maradt.

Ezek tipikusan azok a filmek, amiket a gyerekek és a felnőttek is imádni fognak!

 

Patrick – Ebbel szebb az élet

Íme egy könnyed vígjáték, amihez semmi mást nem kell tenned, mint kikapcsolni a gondolataidat, és hagyni, hogy másfél órára berántson a történet.

A sztori szerint Sarah eléggé maga alá kerül, amikor pasija szakít vele.

Ráadásul szeretett nagymamája is elhunyt, aki ráhagyta imádott kutyáját, a nyáladzó, horkoló mopszot, noha ez volt az utolsó dolog, amire a lánynak szüksége lett volna.

Legalábbis azt hiszi. Ugyanis hamarosan kiderül, hogy a kutya egészen meglepő hatással van rá – és egyúttal a szerelmi életére is.

 

Barátom, Róbert Gida

Ez a Micimackó-mese messze nem olyan, mint a többi!

Ezúttal nem a Százholdas pagony bolondos lakói kerülnek középpontban, hanem maga Róbert Gida (Christopher Robin), akinek édesapja a mesét írta, és aki plüssállatai társaságában részese lehetett a világnak.

Felnőttként viszont kisiklott az élete, túlterhelt és jövője bizonytalan: lányára és feleségére alig jut ideje, derűs gyerekkorára pedig alig emlékszik már.

Azonban egyszer csak Micimackó ismét feltűnik az életében, és egy különleges utazás veszi kezdetét számukra.

 

Jumanji-filmek

Az elmúlt pár évben két Jumanji-film is megjelent, és bár eleinte nem szavaztak neki sok bizalmat az emberek, mégis pozitív csalódás lett a vége.

Mindkét rész rendkívül szórakoztató, szuper színészekkel és remek forgatókönyvvel, ráadásul egészen más területre helyezték a hangsúlyt, szemben az eredetivel.

Míg az inkább komolyabb, drámaibb hangvételű volt, addig az új Jumanji-filmek inkább vígjátéknak számítanak.

Ezúttal nem egy társasjáték kapja a főszerepet, hanem egy videojáték, ami egy dzsungel kellős közepébe rántja a gyanútlan diákokat. Ha jókat akartok nevetni, tartsatok maratoni Jumanji-estet!

 

Shazam!

Íme egy szuperhősös mozi, ami nem veszi magát annyira komolyan, és pont ettől lesz őrülten vicces! Billy Batson 14 éves, életének jelentős részét pedig árvaházban vagy nevelőszülőknél töltötte.

Egyik nap azonban furcsa képességekre tesz szert egy őrségi varázslónak köszönhetően: ha kimondja a nevét, felnőtt szuperhőssé változik, köpennyel és képességekkel együtt.

A srác fokozatosan fedezi fel erejét, de ahogy azt egy tinédzsertől várhatnánk, nem mindig arra használja, amire igazán kellene.

Ám amikor megjelenik egy ijesztő figura, aki az életére tör, muszáj összeszednie magát.

 

Coco

Íme egy csodálatos Pixar rajzfilm, ami felnőttként és gyerekként is rendkívül élvezhető. A történet szerint Miguel családja már generációk óta utálja a zenét, és tiltva van annak mindenféle gyakorlása.

A fiú azonban mindig is tudta, hogy egy nap zenész szeretne lenni, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz.

Amikor váratlan események sorozatát követve megnyílik előtte a holtak kapuja, lehetősége nyílik, hogy bizonyítsa tehetségét.

Utazása alatt azonban rájön, hogy mi családjának valódi története, ami mindent megváltoztathat – ha sikerül időben hazajutnia.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást