Új kedvencünk: Jennifer Aniston hajápolási márkája, ami 99%-ban természetes eredetű

Új kedvencünk: Jennifer Aniston hajápolási márkája, ami 99%-ban természetes eredetű

Címlap / Stílus / Haj / Új kedvencünk: Jennifer Aniston hajápolási márkája, ami 99%-ban természetes eredetű

Rachel frizurája viszont jóval több, mint egy egyszerű hajvágás eredménye. Egészséges és gondosan ápolt haj kell hozzá, de még ez sem garancia a várt hatásra. Ezért is örültek milliónyian annak, amikor a bájos színésznő a közelmúltban bejelentette, hogy saját hajápolási márkát alapít, és szeptemberben meg is született a LolaVie. 

Jennifer Aniston korunk egyik legkedveltebb híressége. A Jóbarátok óta is számos remek filmben és műsorban szerepelt, amelyeknek köszönhetően a karrierje jelenleg is szárnyal. Többek közt emiatt, és mert túl az ötvenen is csodaszép, a szépségápolási rutinját is hatalmas érdeklődés övezi.

Bár időről időre eddig is elárulta bizonyos napi rutinjait és az egészségtudatos szemléletmódjáról is szívesen beszél, a szépségápolási titkairól csak elenyészően nyilatkozott. Egészen mostanáig, hiszen a LolaVie megjelenésével hamarosan széles körben elérhetőek lesznek azok a termékek, amelyeket Jen nyugodt szívvel ajánl mindenkinek, hogy hozzá hasonlóan szép legyen a haja. 

Természetes és környezetbarát

A LolaVie elsőként megjelent terméke 99%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. A színésznő számára nemcsak a hatékonyság, de a környezettudatosság és az állatvédelem is kulcsfontosságú, amit az is tükröz, hogy a márka honlapján saját kutyája, Clyde is feltűnik. Arra összpontosít, hogy a LolaVie minden terméke bizonyítottan működőképes legyen anélkül, hogy a fejlesztés és az előállítás során környezetszennyezés vagy állatkísérletek történnének.

Ezen elvek alapján már a márka első terméke is Leaping Bunny minősítéssel rendelkezik. Ez hivatalosan is jelöli, hogy a termékfejlesztés egyik szakaszában sem végeztek állatkísérleteket. A csomagolás során törekszenek az eleganciára és a minimalizmusra, amit pedig csak lehet, újrahasznosított alapanyagokból készítenek. Tehát a LolaVie pont olyan, mint maga Jen: tiszta és kifinomult.

Az első termék a Glossing Detangler, ami tulajdonképpen egy hajápoló spray, ami chia mag és bambusz ötvözésével tisztítja a hajat, előkészíti a hőformázó eszközök használatára, ragyogást és simaságot kölcsönöz, valamint véd a hő okozta károsodások ellen.

A LolaVie a lehető legtermészetesebb összetevőkre összpontosít. Parabén-, szilikon-, szulfát- és gluténmentesek, valamint vegánok.  Az olyan összetevők, mint a növényi ceramidok, a kókusz, az acai és olívalevél táplálják és hidratálják a már sérült hajat. A márka szabadalmaztatott innovatív kötéstechnológiája, a LolaVie Bond védi a hajat a hőformázás, a környezet, a hajfestékek és az egyéb vegyi anyagok okozta káros hatásoktól.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást