Család / Életmód

5 biztos jel, hogy egy pocsék barát vagy

5 biztos jel, hogy egy pocsék barát vagy

Ha megkérdeznénk az embereket, szinte mindenki azt mondaná magára, hogy nagyon jó barát, de ez valóban így is van? Mik egy igaz barátság legfontosabb feltételei, a megbízhatóság, vagy a titoktartás? Bárhogy is legyen, ha az alábbi öt állítás igaz rád, akkor sajnos valószínű, hogy pocsék barát vagy.

1. Senki sem szokott rádírni

Kevés biztosabb módja van megítélni, milyen barát vagy, mint ez. Valaki hajlamos arra, hogy a társaság lelke legyen és legtöbbször ő szervezze a közös bulikat, ilyenkor természetes, hogy az illető többször ír rá másokra, mint fordítva. De ha te csak az utolsó pillanatban, vagy véletlenül értesülsz az összejövetelekről, az már intő jel.

Ha az elmúlt két hétben senki nem írt neked üzenetet, akkor érdemes egy kis önvizsgálatot tartani.

Lehet, hogy megbántottál valakit a társaságban, vagy csak nem kíváncsiak rád az ismerőseid? 

2. Jöttél már össze egy barátnőd volt pasijával

Ha ez ráadásul már nem is egyszer fordult elő, biztos lehetsz benne, hogy veled van a probléma. Még ha kértél is „engedélyt” a barátnődtől arra, hogy randizhass az exével – amit kétlek – és ő azt mondta, hogy nem gond, még akkor is biztosan rosszul esett neki.

Vannak kimondatlan szabályok egy barátságnál és az egyik legalapvetőbb, az, hogy egymás pasijait békén hagyjuk. A barátok exeivel való randizás szinte minden esetben tabu, úgyhogy aki ezt megszegi, biztos, hogy fütyül mások érzéseire.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást