5 figyelmeztető jel az élettől, amit észre kell venned időben

5 figyelmeztető jel az élettől, amit észre kell venned időben

Címlap / Életmód / Lélek / 5 figyelmeztető jel az élettől, amit észre kell venned időben

Folyamatosan felbukkanó számok

Ismerős a helyzet, amikor úgy érzed, hogy egy bizonyos szám követ téged? Jó, persze nem olyan durván, mint A 23-as szám c. filmben, de akár hiszed, akár nem, ezek sem véletlenek. Most kérdezheted, hogy egy szám mégis mit tud neked mondani, de állítólag, ha például sokszor botlunk a 11-es számba, azzal azt próbálja üzenni az univerzum, hogy jó úton haladunk. Vagy például, ha minden nap pont 11:11-kor nézel rá az órára, akkor az szintén azt jelzi neked, hogy haladj tovább ezen az úton, amin vagy, mert jó az irány. Egy idő után persze, ha folyton ezt keresed, akkor bevonzod, szóval ne keresd, mert úgyis szembejön majd veled.

Intuíció

Ezt az emberek gyakran elnyomják magunkban, mondván, csak beképzelik és inkább nem hallgatnak a megérzésükre. Pedig ez a belső hang folyamatosan súg, csak annyi dolgod lenne, hogy meghalld.

Ezt úgy tudod a legkönnyebben megtenni, ha egyedül vagy és felteszel magadnak pár kérdést. Olyan központi kérdéseket az életedben, melyek foglalkoztatnak. Figyeld meg, hogy milyen gondolatok, válaszok érkeznek.

Lehet, hogy képeket fogsz látni, de az is lehet, hogy egy hang szól majd hozzád. Fontos, hogy elkülönítsd az egót a belső hangtól, mert gyakran megzavar, hogy ne tudj az igazán fontos kérdésekre koncentrálni. Ideje ezen változtatnod!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást